İngiltere’de tur operatörü iflası...

İngiltere’de bir tur operatörü daha iflas etti. ABTA’nın verdiği bilgileri göre Preston Travel Limited firması faaliyetlerini durduruldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İngiltere’de tur operatörü iflası...

İngiliz Turizm Birliği ABTA, Preston Travel Limited firmasının dün iflas ettiğini açıkladı. ABTA açıklamasında, iflas eden Preston Travel Limited firmasının Preston Lancashire’deki Preston Travel Centre Limited firmasıyla bir ilgisinin olmadığı vurgulandı. 

Preston Travel (CI) Limited 1966 yılından beri ABTA üyesi olarak faaliyet yürütüyordu. Med Beach Holidays, Amathus Holidays, Egypt Travel Service, Guernsey Travel Service, Isle of Man Travel Service, Isle of Wight Travel Service, Isles of Scilly Travel Service, Jersey Travel Service, Longwood Holidays, Peltours Holidays, Preston Holidays ve Value Breaks adları altında da faaliyet gösterdi.

Şirket, kanal adalarına, Mısır, İsrail ve Kıbrıs’a operasyonlar düzenliyordu. İleri tarihli rezervasyonu olan 4500 ve şuanda yurt dışında tatilde bulunan 144 müşterisin bulunduğu belirtildi.

Preston Travel (CI) Limited’in iflasıyla ilgili olarak üzüntülerini dile getiren ABTA Finansal Koruma Şefi John de Vial, “Preston Travel (CI) Limited çok iyi bilinen, uzun yılların firmasıydı. Faaliyetlerini durdurulduğunu açıklamak zorunda olduğumuz için çok üzgünüz” diye konuştu. (tourexpi)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.