İngiliz medya mensupları Dalyan ve Fethiye’yi tanıtacak

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Ortaca Kaymakamlığı, YDA Dalaman Havaalanı, DLM Tours&Travel ve Eco Travel işbirliğiyle İngiliz medya mensupları Muğla’nın tanıtımı için Fethiye ve Dalyan’da ağırlanıyor.

05/12/2018 10:39
İngiliz medya mensupları Dalyan ve Fethiye’yi tanıtacak

İngiltere’de özellikle turizm ve seyahat alanında yayın yapan gazete, dergi, televizyonların yanı sıra bu alanda azımsanmayacak takipçiye sahip seyahat bloggerları ile sosyal medya fenomenlerinin ağırlandığı tanıtım gezisi 4-9 Aralık tarihlerinde yapılıyor.

4 Aralık 2018 tarihinde Dalyan’da tekne turuyla başlayan gezide katılımcılar, Dalyan İztuzu plajı ve Köyceğiz Gölü’nü görme imkanı bulurken ünlü mavi yengeci de tatma şansını yakaladılar. Ziyaretçiler için alternatif turizm imkanlarının sunulduğu gezide Köyceğiz gölünde balık tutma etkinliği de gerçekleştirildi.

Ortaca, Akyaka, Dalyan ve Fethiye'nin turizm potansiyeli tanıtılıyor

Akşam yemeğinde Ortaca ve Köyceğiz’deki protokol üyelerinin yanı sıra bölgenin önde gelen turizmcileriyle de bir araya gelen heyet, Muğla’yı tanıma ve tanıtma fırsatı yakaladıkları için yetkililere teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Etkinlikte tarihten doğaya, adrenalin sporlardan termal ve sağlık turizmine, doğa ve kültür turizminden Ege yemek kültürüne kadar geniş bir yelpazede Ortaca, Akyaka, Dalyan ve Fethiye destinasyonlarının turizm potansiyeli tanıtılacak.

2’nci günde de program yoğun

Ziyaretin 2’nci gününde Kaonos antik kenti, caretta caretta adlı deniz kaplumbağalarının tedavi edildiği rehabilitasyon merkezi ziyaret edilecek. Sultaniye Kaplıcaları’nda da çamur banyosunu deneme imkanı bulacak olan ekip Akyaka ve çevresini tekne turuyla gezecekler.

Tanıtım etkinliğinin Fethiye bölümü için 3’üncü gün Ölüdeniz ve Kayaköy’ü ziyaret edecek heyete Babadağ’da yamaç paraşütü yapmaları da tavsiye edilecek. Etkinliğin son iki günü ise Xanthos vadisi, Saklıkent kanyonu, Fethiye şehir merkezi gezisi ile tekne turu etkinliği gerçekleştirilecek. Akşam yemeğinde Fethiye’deki protokol üyeleri ve turizm temsilcileriyle bir araya gelecek ekip 9 Aralık 2018 tarihinde bölgemizden ayrılacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.