İngiliz Holidays 4U, iflasını açıkladı...

Hali hazırda 12 bin müşterisinin Türkiye'de tatilde olduğu firmanın 50 bin rezervasyonu bulunuyor. Şirketin sigortasının geri dönüş ve geri ödeme süreçlerinin tamamını karşılamadığı söyleniyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İngiliz Holidays 4U, iflasını açıkladı...

İngiliz Tur Operatörü Holidays 4U iflasını açıkladı. Daily Mail'deki habere göre, şirket aracılığıyla 50 bin rezervasyonun bulunduğu, şirketin sigortasının geri dönüş ve geri ödeme süreçlerinin tamamını karşılamadığı söyleniyor.

Holidays 4U’nun halihazırda 12 bin müşterisinin Türkiye’de tatilde olduğu şirketin elinde tuttuğu rezervasyon sayısının da 50 bin olduğu söyleniyor. Ancak İngiltere Sivil Havacılık Otoritesi sayıları henüz konfirme etmedi. Holidays 4U’nun Temmuz – Eylül ayları arasında 66 bin, tüm yıl boyunca ise 100 bin kişiyi lisanslı taşıma izni vardı. Holidays 4U’nun en son iki uçağı bu sabah İngiltere’den havalanmıştı.

İflas sonrası tatilciler tatillerini sorunsuz bir şekilde tamamlayabilecekler. Şirketin İstanbul uçuşlarını yürüten Onur Air tarafından tatilcelerin ülkelerine sorunsuz bir şekilde geri gönderileceği açıklandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.