İnce, turizmin başkentinde turizm hedeflerini açıkladı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Hatay mitinginin ardından ikinci durağı, Antalya oldu. İnce Antalya'da turizm hedeflerini açıkladı.

19/06/2018 23:49
İnce, turizmin başkentinde turizm hedeflerini açıkladı

Kepez ilçesindeki Turgut Özal Spor Salonu yanındaki miting alanı, Türk bayrakları ve 'tamam' dövizleri taşıyan binlerce vatandaşla doldu. Sıcak nedeniyle miting alanındaki kalabalığa şapka dağıtıldı. Muharrem İnce, Antalyalılara, "Güzellikler kenti, turizmin başkenti Antalya, kar yağarken denize girilen Antalya, dünyanın göz bebeği Antalya" diye seslendi.

TURİZM HEDEFİNİ AÇIKLADI

Topyekün bir kalkınma başlatacaklarını dile getiren Muharrem İnce, Türkiye'nin dünyada turizmde ilk 10 ülkeden birisi olduğunu kaydetti. İnce, "Turizmi 12 aya yayacağız. Hedefimiz 5 yıl içinde 60 milyon turist ve 60 milyar dolar turizm geliri. Kışın askıda kalan turizm personelini teşvikten yararlanacağız. Mesleki eğitimden geçireceğiz. Turizm bölgelerinin de altyapı bütçelerini güçlendireceğiz.

Turizmin kalitesini yükselteceğiz. Barışçı politikayla turizmi güçlendireceğiz. Erdoğan, sen hava atmak için 'Rus uçağını ben düşürdüm' dedin. Ama Rus uçağı Suriye sınırına değil Antalya'ya düştü. Domatesler Rusya'ya gitmez oldu, Rusya'dan turist gelmez oldu. Türkiye'de barış dünyada barış, bölgede barış. Barışacağız hemen, hızla büyüyeceğiz" diye konuştu. (DHA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.