IMEX Fuarı kapılarını açtı

Frankfurt'ta düzenlenen, dünyada toplantı ve kongre sektöründe faaliyet gösteren etkin uluslararası dernek ve birliklerinin buluştuğu IMEX Fuarı bugün başladı.

15/05/2018 13:49
IMEX Fuarı kapılarını açtı

Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı- Berlin Kültür ve Tanıtma Müşaviri Hüseyin Gazi Coşan- Mevlana Bazaar CEO'su Vahap Polat- ICVB Genel Müdür Vekili Tuğçe Memişoğlu bir arada.

Turizm Aktüel Dergisi'de, 15- 17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda, Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) işbirliğiyle hazırladığı özel sayıyla yer alıyor.

Dünyanın dört bir yanından 5 bine yakın firmanın katıldığı fuarda İngilizce olarak hazırlanan özel sayısıyla yer alan Turizm Aktüel; İstanbul'un kongre turizmi potansiyelinin tanıtılmasına katkıda bulunuyor. 

Bu yılki fuara  Türkiye, 23 stantla katılım sağladı. Bu yıl 16'ncısı düzenlenen fuarın katılımcı profili, ulusal ve bölgesel turizm ofisleri ve kongre büroları, büyük otel şirketleri, konferans ve sergi mekanları, havayolları, teknoloji sağlayıcıları ve etkinlik yönetimi uzmanlarından oluştu.

IMEX Fuarı, 17 Mayıs'a kadar kapılarını profesyonel ziyaretçilere açık tutacak. Fuarda Türkiye standında yabancı konuklara, Türkiye'ye özgü çay, kahve ve lokum ikram ediliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.