İksir Resort'te fark yaratan sömestr tatili...

Kastamonu-Daday’daki İksir Resort Town Tatil Kasabası’nda; her yaş ve ilgi grubundaki aile bireyleriniz ile isterseniz ayrı ayrı veya birlikte eğlenebilir, bireysel deneyimlerinizi sevdiklerinizle paylaşabilmenin doyumsuz hazzını yaşayabilirsiniz.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İksir Resort'te fark yaratan sömestr tatili...

Atlı sporlar merkezinde profesyonel biniş eğitimleri, doğada serbest at binişleri, kışın sıcacık havuzda yüzme ve hamam keyfi, trekking, Atv, Jeep safari, kışın hediklerle doğa yürüyüşleri, Snow tube ile kar eğlencesi, kızaklar ile kış keyfi, kayak turları, bisiklet, faytonla şehir turu, ahşap atölyesinde kızak yapımı gibi 50’nin üzerinde aktiviteyi, sevdiklerinizle birlikte yaparak dolu dolu bir sömestr tatili geçirmeye hazır mısınız?

Çocuklar sömestr tatili sırasında; binicilik eğitiminden ahşap atölyesinde hediyelik eşya yapımına, yüzme eğitiminden yaratıcı kardan heykeller yapımına kadar onlarca deneyim kazanıp hem eğlenip hem öğrenirken, unutulmaz anılarla dolu bir sömestr tatili yaşayacaklardır. Bu anılarınızı ölümsüzleştiren kendi çektiğiniz fotoğraflarla, geleneksel ödüllü İksir Fotoğraf Yarışmasına katılabilirsiniz. Fotoğraf makinelerinizi yanınıza almayı unutmayınız.

Kış mevsiminde, karda fark yaratan eğlenceler...

Sömestr tatili sırasında çocuğunuz; sıcacık manejde antrenör eşliğinde binicilik eğitimi ve kapalı havuzda yüzme eğitimi alabilir. Karda yaratıcı heykeller yapımı ile eğlence ve sanatla iç içe dakikalar geçirilebilir. Ahşap atölyesinde hep beraber yapacağınız kızaklarla kayarken yaratıcılığınızın da farkına varırsınız. Fotoğraf severler, çekmiş oldukları fotoğraflar ile İksir Kış Fotoğrafları Yarışmasına katılabilir. Bu arada, kış mevsimi için, en güzel doğal şurup yapana sürpriz hediyeler de var. Doğal şurup yapımı için yeni İKSİR formülleri getirin, deneyin, kazanın ve Siz de kendi Yaşam İksirinizi bulun.

Gündüzleri çeşitli aktivitelerle eğlenip yeni deneyimler kazanırken, akşamları da sıcak şömine başında müzik ve birbirinden lezzetli yemekler ile eğlenceye devam edip günün keyfini tamamlayacaksınız…

 

Sömestr Tatil Programı

Tam pansiyon konaklama 2 kişilik odada kişi başı: 135 TL

0-6 yaş ücretsizdir.

7-12 yaş %50 indirimli.

 

3 Gece ve Üzeri Konaklamalarda Fiyatlara Dahil Hizmetler

*Her çocuk için günlük 30 dakika kapalı manejde antrenör eşliğinde binicilik hizmeti,

*Günlük birer saat bisiklet kullanımı,

*Bir kez 15 dakika açık alanda ATV kullanımı,

*Aileler için bir kez fayton ile nostaljik Daday turu,

*Her çocuk için günde bir saat yüzme eğitimi,

*Her gün çocuklar için Zirve1 Sinema Salonunda film gösterimi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.