İki Türk turizmcisi, UNWTO Yönetim Kurulu'nda...

Kazakistan'da gerçekleşen 18'inci Dünya Turizm Örgütü Toplantısı'nda özel sektör üyelerinden oluşan UNWTO "Affiliate" Üyeler Yönetim Kurulu'na Hülya Aslantaş ile Koray Yetik seçildi. Bakanlığın Kapadokya posteri ise, Avrupa'nın en iyisi seçildi.

31/12/2019 23:40
İki Türk turizmcisi, UNWTO Yönetim Kurulu'nda...

2 ile 8 Ekim tarihlerinde yapılan toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanlığını temsilen Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Yılmaz, Dış İlişkiler Daire Başkanı Onur Gözet ve uzman Tuğçe Besler ile Skal International Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, TYD Genel Sekreteri Koray Yetik ve Concorde Otel Yönetim Kurulu üyesi Erkan Yağcı katıldı.

Yapılan seçimlerde, Dünya Turizm Örgütü Özel Sektör üyelerinden oluşan UNWTO "Affiliate" üyeler Yönetim Kurulu'na Skal International'ı temsilen Hülya Aslantaş ile TYD'yi temsilen Koray Yetik seçildiler.

KAPADOKYA POSTERİ AVRUPA'NIN EN İYİSİ SEÇİLDİ...

"Kazakistan'in başkenti Astana'da gerçekleştirilen 2009 yılı Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (BMDTO) 18 inci Genel Kurulu çerçevesinde gerçekleştirilen poster yarışmasında, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın reklam kampanyalarında kullanılan Kapadokya posteri ile Türkiye, Avrupa Bölgesinde birinci seçildi. İki yılda bir düzenlenen yarışmanın jürisi Dünya Turizm Örgütü üyesi ülkelerin temsilcilerinden oluşuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.