IHG, Türkiye’de İlk Garner Otelini İstanbul Havalimanı’nda açtı

Garner Hotel İstanbul – Airport Arnavutköy, İstanbul Havalimanı’na sadece 14 kilometre uzaklıkta konumlanıyor ve IHG’nin ülkemizdeki marka portföyünü daha da genişletiyor.

18/10/2025 01:41
IHG, Türkiye’de İlk Garner Otelini İstanbul Havalimanı’nda açtı

IHG Hotels & Resorts, Türkiye’deki ilk Garner markalı otelini hizmete açtı. Arnavutköy’ün ulaşım açısından avantajlı konumunda yer alan otel; metro, otobüs ve taksi gibi yerel ulaşım ağlarına kolay erişim sağlıyor. 56 odalı otelde hem iş hem tatil amaçlı seyahat eden konukların ihtiyaçlarına uygun olanaklar sunuluyor.

Odalarda ergonomik çalışma alanları, ücretsiz yüksek hızlı Wi-Fi, aile ve gruplar için bağlantılı oda seçenekleri bulunuyor. Tesis, 7/24 resepsiyon hizmeti, havaalanı transfer seçenekleri, çamaşırhane ve kuru temizleme hizmetleriyle konuklarına esnek çözümler sağlıyor.

Modern Sosyal Alanlar ve Özgün Tasarım Dokunuşu

Garner Hotel İstanbul – Airport Arnavutköy’de konuklar, lobide yer alan Garner Shop’ta günün her saati atıştırmalık ve içeceklere ulaşabiliyor. Tesis bünyesindeki restoranda taze ve yerel ürünlerle hazırlanmış kahvaltı seçenekleri sunuluyor.

Otelin lobisinde yer alan “İnsanlığın Eskizleri” adlı sanat temalı tasarım öğesi ise markanın konukseverlik anlayışına sanatsal bir dokunuş katıyor.

Genişleme Planları Devam Ediyor

IHG Hotels & Resorts, Garner markasını küresel ölçekte büyütme stratejisi kapsamında İstanbul’daki yeni oteli önemli bir adım olarak değerlendiriyor. Otelin oda kapasitesinin 2027 yılına kadar 118’e çıkarılması planlanıyor.

Garner Hotel İstanbul – Airport Arnavutköy, dünya genelinde 28’den fazla açık Garner oteline katılırken, İngiltere ve İtalya başta olmak üzere Avrupa’da yeni tesislerin açılması da gündemde.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.