IHG'nin Küresel Direktörlüğü görevine Taner Yıldız atandı

Dünya’nın en büyük otel gruplarından Intercontinental Hotels Group (IHG)’nin Londra’daki merkez ofisinde bulunan Operasyon Planlama ve Performans departmanının Küresel Direktörlüğü görevine Taner Yıldız atandı.

16/09/2023 23:24
IHG'nin Küresel Direktörlüğü görevine Taner Yıldız atandı

Yıldız, 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans bölümünden mezun oldu. Çok iyi derece İngilizce bilen ve yaklaşık 16 yıllık sektör deneyimi bulunan Taner Yıldız, kariyerine 2008 yılında Swissotel The Bosphorus İstanbul'da Onbüro Departmanı'nda başladı.

4,5 yıl boyunca çeşitli görevlerde yer aldıktan sonra, 2012 yılında Hilton Chicago, 2013 yılında ise Hilton İstanbul Bomonti Oteli gibi önde gelen otellerde çalışan Yıldız, 2014 yılında Hilton Worldwide Merkez Ofisi’nde Eğitim ve Sistem Uzmanı olarak 50'den fazla otelin açılışına katkıda bulundu.

2017 yılında Hilton Worldwide’in Londra’daki merkez ofisine transfer olan Yıldız, Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton markalarının EMEA Marka Performans Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2020 Eylül ayından 2021 Nisan ayına kadar Hilton’un 19 markasının tamamından sorumlu olarak Kıdemli Müdür görevinde bulunan başarılı otelci, son olarak Hilton Worldwide’in EMEA bölgesindeki  otel açılışlarından sorumlu Direktör pozisyonundaydı. Geçtiğimiz yıl İşletme Doktorası eğitimini de tamamlayan Taner Yıldız, evli ve bir çocuk babası.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.