İflas eden otel müşterilerini sokağa attı

Son iki ayda 774 otelin iflas bildirdiği İsveç'te iflas bildiren otellerden biri olan First Hotel Norrtull otelde kalanlara not bırakarak, dört saat içinde oteli terk etmelerini istedi.

20/05/2020 08:58
İflas eden otel müşterilerini sokağa attı

İsveç'te ekonomik krizin açtığı yaralar, her geçen gün daha fazla gün yüzüne çıkıyor. Son iki ayda 774 otelin iflas bildirdiği İsveç'te iflas bildiren otellerden biri olan First Hotel Norrtull otelde kalanlara not bırakarak, dört saat içinde oteli terk etmelerini istedi. 

İsveçgündemi'nde yer alan habere göre, otelde kalan müşterilerin dört saat içinde oteli terk etmeleri istenen notta, iflas ettiklerini bildiren otel yönetimine müşterilerden tepki geldi. Otelde kalan Seed Ramezanian isimli müşteri "Gidecek hiçbir yerim yok" dedi.

Zamanımız dolmadan bizi dışarı attılar

Otelde kalan bir kaç müşterisini çıkmaya zorlayan First Hotell Norrtull, çıkışında valizleriyle bekleyen müşteriler duruma tepki göstererek, akşam saat 20:00'de otelin tüm müşterilerini bilgilendirerek, iflas nedeniyle herkesin oteli terk etmesini istemesini anlamsız ve ahlaki olmadığı söylendi.

Otel müşterilerinden Ramezanian, "İşimden ayrıldım ve gideceğim ülkede karantina olması nedeniyle uçuş bulamadım. Geçici olarak otelde kalıyordum burada evim yok. Şimdi işim ya da kalacak yerim yok ve şuandan itibaren otelim bile yok" diyerek, sitem etti.

30 günlük paket fiyattan yararlandık 

30 günlük paket fiyattan yararlandığını belirten bazı müşteriler, zamanımız dolmadan bizi dışarı attılar diye öfkelendi.

Gecenin bir yarısı yolda kaldıklarını ve apar topar dışarı altıldıklarını belirten müşteriler yapılan uygulamanın insanı olmadığını dile getirdi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.