ICVB İstanbul'u Barcelona'ya taşıdı

İstanbul’un 2010 yılında dünyanın en popüler kongre şehirleri arasında 7'nci sıraya yükselmesi EIBTM Barcelona 2011Türkiye standında verilen resepsiyon ile kutlandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ICVB İstanbul'u Barcelona'ya taşıdı
İstanbul, EIBTM Barcelona 2011 Fuarında Türkiye standında ICVB  organizasyonları ile yine başarı ile temsil edildi.
Uluslararası ve Türk cazının önde gelen genç ustası “İlhan Erşahin” ve “İzzet Kızıl”ın  klasik cazın yanısıra perküsyon eşliğinde oryantal caz konseri verdiği davette, konuklar arasında şanslı 7 kişiye 7 muhteşem İstanbul gezi paketi hediye verildi.
İstanbul caz konserlerinin de vazgeçilmez ismi ve NY’un önde gelen caz barlarından “Nublu” nun sahibi “İlhan Erşahin” ve “İzzet Kızıl”ın oryantal caz parçalarına yabancı konuklar coşkuyla dans ederek katıldılar.

Incentive ve kongre turizminin önde gelen ihtisas fuarlarından biri olan EIBTM Barselona 2011 Fuarı'nda, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Madrid Müşavirliği ve ICVB önderliğinde koordine edilen Türkiye standında; İstanbul, Antalya, İzmir ve Kapadokya gibi Türkiye’nin önde gelen destinasyonlarından 45 firma ve sektör kuruluşu bir aradaydı.

Fuarda, ICVB-Istanbul Convention & Visitors Bureau ve Türk Hava Yolları’nın birlikte özel olarak düzenlediği “Lucky # 7 Jazz concert, Wine and Cheese Party”de özel davetli ve fuar ziyaretçileri arasından şanslı 7 kişi; İstanbul’un en iyi otellerinden birinde 2 gece ağırlama, uçak bileti, transfer ve DMC/PCO’ların koordine edeceği şehir turu dahil muhteşem bir İstanbul seyahat paketi kazandılar...


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.