IBTM Barselona Fuarı’nda Türkiye’ye ilgi arttı

Kongre ve Incentive alanlarında turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak kabul edilen IBTM (Incentives, Business Travel and Meeting), Barselona’da kapılarını ziyarete açtı.

28/11/2023 18:31
IBTM Barselona Fuarı’nda Türkiye’ye ilgi arttı

Fuarda Türkiye adına başta Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB), Titanic Hotels, CVK Park Bosphorus Hotel, Elite World Hotels & Resorts, Jolly MICE olmak üzere çeşitli otel ve seyahat acentalarının standları yer alıyor. Fuara katılanİstanbul Ticaret Odası ( İTO) ve TUGEV Başkanı Şekib Avdagiç, İTO Yönetim Kurulu Üyesi ve TUGEV Başkan Vekili Bahadır Yaşık, İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Banu Dedeman ile ICVB Genel Müdürü Dr. Cemil Hakan Kılıç katılımcılar ve turizm profesyonelleriyle temaslarını sürdürüyor.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) alanı içerisinde bulunan ATO standında "Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu" markası altında Ankara'nın turizm potansiyeli, "Health Ankara" markası altında da sağlık turizmi potansiyeli tanıtılıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.