İbrahim Tatlıses otelini sattı

Ünlü türkücü İbralim Tatlıses’in 2007 senesinde inşa ettiği Kuşadası'ndaki 4 yıldızlı Tatlıses Otel, aynı sene hizmete girmişti. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ’in yılın önemli bir bölümünü geçirdiği Kuşadası’ndaki Tatlıses Otel’i uzun süredir satmayı düşündüğü biliniyordu.

31/12/2019 23:40
İbrahim Tatlıses otelini sattı

TARİŞ’İN ARSASINA TALİP OLARAK İSİMLERİNİ DUYURMUŞLARDI

Son olarak Kuşadası’nda AKP- AK Parti Belediye Meclis Üyeliği de yapan Saray restoranlarının sahibi Ahmet Candan ve tekrar restorancı Yılmaz Ana ile uzun zamandır pazarlık yapan şöhretli türkücü, otelin satışına onay verdi ve satış resmiyet kazandı. Edinilen bilgiye göre, Tatlıses Oteli’nin yaklaşık olarak 15 Milyon Lira'ya satıldığı, ortakları arasında Kuveytli bir iş adamının da yer aldığı ve otelin yüzde 50’sinin bu Kuveytli iş adamına ait olduğu ileri sürüldü.

Kuveytli iş adamı ve Candan- Ana ikilisi kısa bir zaman önce TARİŞ’in Kuşadası sahilindeki arsasına da talip olmuş ve otel yapmak için ihalesine girerek isimlerini acıklamışdı .

TATLISES OTEL’İN İSMİ DEĞİŞİYOR

Bu arada, Tatlıses’ten 4 yıldızlı oteli alan Ahmet Candan ve Yılmaz Ana , tadilat faaliyetlerine start verdi . Turizm sezonuna tümünün yenilenerek girecek otelin isminin de Royal Palas Hotel olarak değişeceği kaydedildi. (İHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.