İberostar Bodrum'da otel açacak

İspanyol işadamı Miguel Fluxa’nın kızı Sabina, Yalıkavak’ta çok özel bir malikane aldı. Başarılı iş kadınının, ultra zenginlere hitap edecek otel için İtalyan mimarlarla anlaştığı da ortaya çıktı.

21/09/2018 11:21
İberostar Bodrum'da otel açacak

Avrupa'nın en büyük otel şirketlerinden biri olan Grupo Iberostar'ın Yönetim Kurulu Başkanı Miguel Fluxa Rossello'nun kızı Sabina Fluxa, geçtiğimiz hafta sessiz sedasız Bodrum'a geldi. Yalıkavak sırtlarında 4.40 metrekare arazi içerisinde bulunan 630 metrekarelik malikaneyi 3 Milyon 150 Bin Dolara aldığı iddia edilen Sabina Fluxa'nın, çok özel bir proje konsepti için çalışmalara başladığı belirtildi.

5 Milyar Dolar serveti olan İspanyol aile, İberostar isimli oteller zincirinin bir şubesini de Bodrum'a taşıyacak. Takvim'in haberine göre Tilkicik Koyu manzaralı olacak otel, Forbes listesinde yer alan zengin işadamları için özel bir konsepte inşaa edilecek.

400 Milyon Dolara mal olacak

Sabina Fluxa, İtalya'nın en ünlü mimarlarıyla anlaştı ve çok özel otel için 400 Milyon Doları gözden çıkardı. Iberostar Grubunun kökleri, Fluxa ailesinin İspanya'nın Mallorca kentinde ayakkabı işine başlamasıyla 19. yüzyıla uzanıyor. Dünyanın en güçlü 100 ailesi arasında gösterilen Fluxa'nın Bodrum'u tercih etmesi, ülke tanıtımı için de büyük bir şans.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.