I-MICE'tan örnek sosyal sorumluluk projesi

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

18/09/2018 22:25
I-MICE'tan örnek sosyal sorumluluk projesi

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) 2'nci Başkanı Hüseyin Kurt, "İcra kurulu üyemiz ve sosyal sorumluluk projeleri komisyon başkanımız Mine Karaçaylı’yla sohbet ederken, sosyal sorumluluk projelerinin nerede ve kime olursa olsun çok kıymetli olduğu konusunda fikir birliğine vardık. Doğu Anadolu veya Güneydoğu Anadolu’da yaşayan kardeşlerimizle köprü kurmamız gerekliliğini de masaya yatırdık.

Yaptığımız araştırma sonucunda, Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bağlı Eskiköy’de bulunan Eskiköy İlkokulu'na yardım götürme kararı aldık ve hemen işe koyulduk. Dernek olarak, dokunmak için varız! Sektöre ve insana dokunmak birinci önceliğimiz. Dolayısıyla, sosyal sorumluluk projeleri konusunda çok aktif olan derneğimiz, birbirinden farklı bir sürü etkinlik ve organizasyon gerçekleştiriyor.

Kapadokya'da B2B etkinliği

Yakın zamanda TÜRSAB, THY Gürcistan Genel Müdürlüğü, Nevşehir Valiliği ve KAPHIB koordinasyonunda Gürcistan’dan gelen potansiyel acentalarını, patriklikten din görevlisi ve Gürcü basın mensuplarını, tanıtım ve işbirliği toplantıları (B2B) kapsamında İstanbul ve Kapadokya’da ağırladık.

Çok verimli geçen organizasyon, umarım İstanbul ve Kapadokya’da katma değer yaratacak. Pastanın büyümesi, ticaret hacminin gelişmesi ve yan ekonomilerin gelişmesi adına da pozitif katkıda bulunacaktır" dedi.

Kocaman yürekli I-MICE ailemize teşekkür ediyoruz

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) İcra Kurulu Üyesi & Sosyal Sorumluluk Projeleri Komisyon Başkanı Mine Karaçaylı da konuyla ilgili olarak, "Şehir karmaşası, kargaşası, sürekli bir yerlere yetişmek telaşı ve maalesef büyük şehir olmanın getirdiği zorluklar içerisinde geçen hayatımız, bazen bizim dışımızda da bir dünya ve yaşayanlar olduğunu unutturabiliyor. Bu anlamlı organizasyonu gerçekleştirmemize vesile olan kocaman yürekli I-MICE ailemize teşekkürlerimizi iletmek isteriz" diye konuştu.

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) Genel Sekreteri Işıl Özmen de, "Minik elleri tutmak, küçücük kalpleri hissetmek tarifsiz bir duyguydu. Çok yoğun destekle ve derneğimizin dört temsilcisiyle erken başlayan günümüzün, bitmesini hiç istemiyorduk. Türkiye’nin her yerinden üyelerimiz ve destekçilerimiz, bizden gelecek haber veya görselleri sabırsızlıkla bekliyordu. Biz sizlerle dokunmaya devam edeceğiz" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.