I-MICE'tan Beyoğlu çıkarması... ‘İnadına buradayız’

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği ve Antonina Turizm iş birliğiyle, Beyoğlu’nda gerçekleşen organizasyonda seyahat acentaları, “İnadına buradayız” diyerek, teröre karşı tavır sergiledi.

21/11/2022 01:05
I-MICE'tan Beyoğlu çıkarması... ‘İnadına buradayız’

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE), terör odaklarının toplum üzerinde yaratmak istediği korku iklimine meydan okumak için, “İnadına buradayız” diyerek Beyoğlu’na çıktı. Terör saldırısının yaşandığı bölgede, hayatını kaybedenleri anan I-MICE üyeleri, ardından Antonina Turizm’in katkılarıyla düzenlenen tura katıldı.

Teröre verilecek en iyi cevabın, hedeflenen korku iklimine boyun eğmemek olduğunu ifade eden I-MICE Başkanı Hüseyin Kurt, düzenlenen organizasyonla seyahat endüstrisine ve bölgedeki turizm esnafına, mesaj ve moral vermeyi hedeflediklerini anlattı.

I-MICE üyeleri, Beyoğlu’nun kültürel varlıklarını yakından tanıma fırsatı buldu

Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Antonina Turizm’e ve I-MICE yönetim ve icra kurulu üyelerine teşekkür eden Hüseyin Kurt, “Bu vesileyle menfur saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun… Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz…” diyerek sözlerini tamamladı.

I-MICE üyeleri, Antonina Turizm’in kurucusu, sanat tarihçisi Atilla Tuna rehberliğinde Beyoğlu’nun kültürel varlıklarını yakından tanıma fırsatı buldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.