Baraner'den Kılıçdaroğlu'na turizm sunumu

Turizmci Hüseyin Baraner, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Baraner görüşmede, turizmle ilgili Türkiye'de yapılması gerekenleri anlattı.

18/07/2019 11:01
Baraner'den Kılıçdaroğlu'na turizm sunumu

Turizm sektörünün duayen isimlerinden Hüseyin Baraner, görüşmeyle ilgili olarak, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na Avrupa'daki yerel kalkınmanın önemli kaldıraçlarından olan emekli ve yaşlı ekonomisinden bahsettim.

Bu ekonominin örneği olan hem turizmde, hem de yaşlı bakım ve yaşam merkezi işletmeciliğinde model olacak konseptle ilgili kısa bir sunum yaptım. Biz Türkiye olarak Avrupa'da sadece 3 milyon emekliye dokunabiliyoruz, Yunanistan 20, İtalya 45, İspanya ise 65 milyon Avrupalı emekli ile organik irtibat halinde. Avrupalı emekliler gittikleri ülkede normal turistin 3-5 katı daha fazla döviz bırakıyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da konuşmasında, tanışmadan memnuniyet duyduğunu belirterek, turizm sektörünün ihtisas, liyakat ve uzmanlşık isteyen bir alan olduğunu vurguladı. Kılıçdaroğlu, iktidarları döneminde kesinlikle sektör bilenlerinden yararlanacaklarını dile getirdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.