Hüseyin Aslan'a turizme katkılarından dolayı teşekkür plaketi

Başarılı turizmci Hüseyin Aslan’a, Kilis turizmine yaptığı katkılar ve Kilis’in gelişimi ve tanıtımı için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

21/09/2021 21:46
Hüseyin Aslan'a turizme katkılarından dolayı teşekkür plaketi

Başarılı turizmci Hüseyin Aslan’a, Kilis turizmine yaptığı katkılar ve Kilis’in gelişimi ve tanıtımı için yaptığı çalışmalardan dolayı, “Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” Başkanı Murat Cumhur Muhtar ve üyeleri, “Kilis Kuvay-i Milliye Derneği” Başkanı Reşit Yetimoğlu ve üyeleri, “Sivil Terör Mağdurları Dernek Başkanı Veysel Evran tarafından plaket takdim edildi.

Üç dernek adına konuşma yapan Murat Cumhur Muhtar, Hüseyin Aslan’ın Kilis için yaptığı çalışmalardan memnuniyet duyduklarını dile getirirerek, kendisini tebrik etti.

Kilis turizmi için çalışmaya devam

Hüseyin Aslan da yaptığı konuşmada, "Bu plakete layık görülmekten büyük onur duydum. Dernek başkanları ve üyelerinin hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. 7 yıl boyunca durmaksızın gerek sosyal sorumluluk projeleriyle, gerek otel içerisindeki çalışmalarımızla, turizme ve otelciliğe

dair ne varsa sürekli üstüne katarak büyüttüğüm ve bölgede marka haline getirdiğim Real Konak Hotel’i; bünyemizde muhasebe görevini sürdüren Sinan Sarı’ya marka olarak teslim ettiğim günden bu yana hala emeklerimin meyvesini veriyor olmasını gururla izliyorum. Aynı çalışmalarımı sürekli üstüne katarak, Kilis'te de sürdürmekten çok memnunum” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.