Housekeeping derneği başkanını seçti

Housekeeping Eğitim ve Dayanışma Derneği (HEED) sektördeki sorunlarının çözümü için güç birliği yapmak amacıyla 2007 yılında kurulan derneğin, yeni yönetimin başkanlığına Figen Terzi seçildi.

20/01/2022 15:59
Housekeeping derneği başkanını seçti

Housekeeping Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevine seçilen Figen Terzi yaptığı konuşmada, Hedefimiz Housekeeping departmanını en alt kademeden başlayarak iyi bir Housekeeper olarak yetişmeleri için eğitmek, mesleğin kalitesini ve çalıştığımız tesislerle birlikte ülkemizin turizm kalitesini yükseltmektir.

Derneğimizin tüzüğünde bu konuyu açıklıkla belirledik. Trilyonluk yatırımların teslim edildiği, misafir memnuniyetinin sağlayıcısı departmanlardan sorumlu Housekeeper’lara görev bilincini anlatmak ve mesleğimizin sektördeki önemini bilerek mesleklerine devam etmelerinin gerekliliğini anlatmak amaçlarımız arasındadır. Üyelerimizin yüksek mesleki düzeylere çıkmasını sağlamak ve bu yolla turizm ile ilgili kuruluşlarda yer alarak yaptırım gücümüzü oluşturup söz sahibi olmak amacındayız. Ayrıca mesleki gelişim anlamında sektördeki yeniliklerden anında haberdar olmak ve bir araya gelerek dayanışma içinde olmak arzusundayız.

Pandemi dönemi özellikle mesleğimizin önemini bir kez daha ortaya koymasına rağmen sektörde bu konu ile ilgili bir adım atılmamaktadır. Housekeeper’lar sorunları içinde boğulurken, kimliksizleştirilmekte ve Sektör Temsilcisi hiçbir kuruluş bu konuya değinmemektedir. İlk adımlarımı bu konu hakkında atacağım. Çağımız “sosyal medya çağı” ve derneğimizin bu yolla da meslektaşlarımıza ulaşması için adımları atıp hızlıca hesaplarımızı oluşturacağız.

Mesleki koşullarımızı iyileştirmek adına adımlar atarken mesleğe yeni başlayan housekeeper adaylarımızı kucaklayacağız birlikte” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.