HotStop Üniversite Kampüslerinde...

Sahip olduğu teknolojileri, Kupa şeklindeki çarpıcı tasarımı ve ergonomisiyle dikkat çeken HotStop Mobil Kafeleri, Anadolu’daki üniversite kampüslerine giriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
HotStop Üniversite Kampüslerinde...
Türkiye’de “Mobil Kafe” kategorisini geliştiren,  dev bir kupayı andıran konsepti ile iki yıl içinde 13 farklı şehirde şubeler açan HotStop, dünya standartlarındaki ürünleri son derece uygun fiyatlara verebilmesi ile de dikkat çekiyor.
Bünyesinde çalıştırdığı üniversite öğrencilerine çeşitli imkanlar sunarak, onlara katkı sağlıyor.
HotStop, bir yerden hayata atılmak ve kendi işini kurmak isteyen genç girişimcilere dünyada benzeri olmayan bir işin parçayı olmaya davet ediyor.  
HotStop sahip mobilite gücü ile yaz sezonunda tatil bölgelerinde kış sezonunda ise kampüs vb. yerlerde olabilme imkânına sahip. Üniversite kampüsündeki bir HotStop şubesini, Temmuz-Eylül döneminde bir tatil beldesindeki siteye koyabiliyorsunuz. HotStop’un taşındığı yerde hizmete girmesi sadece 6 saatlik bir hazırlık ile mümkün.

Karlı Bir İş Modeli Olarak HotStop
Günde ortalama 700 TL ciro yapan bir şubenin aylık 6 bin TL, 1.000 TL ciro yapan bir şubenin tüm masrafları çıktıktan sonra aylık 9 bin TL’nin üzerinde net kara ulaşabildiği modelde ortalama bir yer yatırım maliyetlerini 1.5 yıldan kısa sürede çıkarabiliyor.
HotStop’tan son derece lezzetli çay ve kahve çeşitlerinin yanında çeşitli sandviçleri, wrapları, paninileri, kekleri  ve buzlu içecekleri önünden geçerken alabileceksiniz.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.