Hotelya, Rotana by Bosmal Arjaan Hotel’in mobilyalarını üretti

Hotelya, Saraybosna’nın en önemli projelerinden Rotana by Bosmal Arjaan Hotel’in oda, genel mekan ve cafesinin mobilyalarını üretti.

02/12/2019 19:02
Hotelya, Rotana by Bosmal Arjaan Hotel’in mobilyalarını üretti

Hareketli ve sabit mobilya ürünlerinde beş yıldızlı otel projeleri yoğun olmak üzere AVM, hastane, restoran, ofis, kafe ve mağaza gibi her türlü proje için üretim gerçekleştiren Hotelya, Saraybosna’nın en önemli projelerinden Rotana by Bosmal Arjaan Hotel’in oda, genel mekan ve cafesinin mobilyalarını üretti. 3 bin adedin üzerindeki mobilya ile şık, kaliteli ve misafirperver bir ortam yaratılmasını sağladı.

Hotelya’nın hayata geçirdiği zincir oteller projelerindeki kusursuz müşteri memnuniyeti odaklılığı, yurt dışında tercih edilmesini sağlayan en önemli unsurların başında geliyor. Üretim kalitesiyle ön plana çıkan Hotelya’nın en önemli özellikleri arasında; materyaller, ince işçilik ve detaylara verdiği önem bulunuyor. Butik hizmet anlayışı ve mobilya konusunda müşterilerine sunduğu çözüm odaklı yaklaşımlar ile tercih edilen Hotelya, modern ve kaliteli ürünleriyle dikkat çekiyor.

4 ayda modern ve şık 3 binin üzerinde ürün üretildi

Müşterileri için mobilya konusunda tam bir çözüm ortağı olan Hotelya, yurt dışı projelerine bir yenisi daha ekledi. Tüm otel odaları minimalist bir tarzda dizayn edilen Rotana by Bosmal Arjaan Hotel, müşterilerine kaliteli ve konforlu bir deneyim sunuyor. Hotelya tarafından üretilen ürünler, sade, modern ve şık görünümleriyle dikkat çekiyor.

Son dönemin trendlerinin kullanıldığı ürünler, yenilikçi yaklaşımı ile göz dolduruyor. 4 ay gibi kısa sürede 3 binin üzerinde üretilen mobilyalar, otel konsepti ile birebir uyum içinde bulunuyor.  

Son teknolojiye sahip olan Rotana by Bosmal Arjaan, müşterilerine sıcak, rahat ve dinlendirici bir konfor sunuyor. Mermerin, ahşabın ve metalin ayrı ayrı ve bir arada kullanıldığı otelde misafirler, Hotelya ürünlerinin de katkısıyla misafirperver bir ortam ile buluşuyor. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.