Hotelbeds Türkiye 10'uncu yılını kutladı

Otel konaklamaları toptan satışında dünya lideri konumuna yükselen Hotelbeds, 2015 yılına kadar Türkiye'deki otel portföyünü % 50 arttırmayı hedefliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hotelbeds Türkiye 10'uncu yılını kutladı
Otel konaklamaları toptan satışında dünya lideliğine oynayani Hotelbeds, Türkiye seyahat pazarındaki 10.yılını, Türkiye’nin dört bir yanından davetli otel yöneticilerini bir araya getirerek kutladı. Sürekli bir büyüme ile Türkiye genelindeki otel sayısı 1400’ü aşan hotelbeds, 2015 senesine kadar bu sayıyı %50 arttırmayı hedefliyor.


Çırağan Sarayı’nda düzenlenen gecede  büyük bir davetli topluluğuna hitaben konuşan Hotelbeds Genel Müdürü Carlos Munoz, Türkiye pazarının kendileri için önemini vurgulayarak, son 10 senede portföylerini 58 otelden 1400’e taşıyarak 12 şube ile 700.000 oda geceleme sayısına ulaştıklarına dikkat çekti. Munoz,  sağlam yapılanmış İngiltere, Almanya ve İspanya pazarlarının yanı sıra hızla büyüyen ve gelecek vaad eden Doğu Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinin de Türkiye’ye ilgisine dikkat çekti. Hotelbeds’in şu anda 100’ün üzerinde ülkede, başta İstanbul, Antalya ve Ege sahilleri olmak üzere Türkiye pazarındaki otelleri sunduğunu hatırlatarak, bu sebeple artan talebe cevap verebilmek için Türkiye otel portföyünü önümüzdeki 3 senede %50 oranında arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Carlos Munoz, sözlerini şöyle sürdürdü :”Türkiye’de yakaladığımız bu  başarıda , müşteri ve çok değerli ekibimize destek veren siz değerli partnerlerimizin payı büyüktür. Bugün %78 artış sağlayan  işlem hacmimiz ile bundan sonraki hedefimiz 2015 yılına kadar otel portföyümüzü %50 oranında arttırarak Türkiye geneline yayılan bir büyüme sağlamak .”

Konaklama ve Seyahat Pazarı lideri TUI Travel PLC bünyesindeki en büyük konaklama hizmeti sağlayıcısı olan Hotelbeds, 38 ülkede toplam 132 ofisi ile , 2011 verilerine göre, 14 Milyon oda geceleme satışı ile toplam 1,2 Avro’luk işlem hacmine ulaşmıştır. Dünya genelinde 147 ülkede toplam 45.000’den fazla otel  sunan hotelbeds, tur operatörlerinin yanı sıra seyahat acenteleri ve havayolu şirketlerine de ihtiyaç duydukları ürüne bir “tık” ile erişmelerini sağlamakta. Hotelbeds’in ürün sunduğu başlıca seyahat firmaları arasında Travel Republic, Met Global, Leonardo Travel, Holiday Center, Discount Travel, Ferien Touristik, Low Cost Beds ve Go Voyages gibi dünya genelindeki isimler yer almakta.




Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.