Hops’un yeni serisi ile virüs, mantar ve bakterilere geçit yok

Sapro, virüs, mantar ve bakterileri 1 dakika içinde öldüren yepyeni Hops Plus El ve Yüzey Dezenfektan ıslak mendillerini pazara sürdü. Bakterilere karşı yüzde 99.9 koruma sağladığı kanıtlanan Hops Antibakteriyel Islak Mendiller de yeni Hops serisindeki yerini aldı.

28/07/2020 22:34
Hops’un yeni serisi ile virüs, mantar ve bakterilere geçit yok

Pandemi sürecine özel olarak, tüketicilerin en yüksek hijyen ve sağlıkla korunabilmeleri amacıyla titiz bir Ar-Ge çalışması gerçekleştiren Sapro, virüs, mantar ve bakterileri 1 dakika içinde öldüren yepyeni Hops Plus El ve Yüzey Dezenfektan ıslak mendillerini pazara sürdü. Ayrıca bakterilere karşı yüzde 99.9 koruma sağladığı kanıtlanan Hops Antibakteriyel Islak Mendiller de yeni Hops serisindeki yerini aldı.

Ürünlerini 65’ten fazla ülkeye ihraç eden, Türkiye’nin önde gelen perakende zincirleri için özel markalı ıslak mendil üretimi gerçekleştiren Sapro, kendi markası Hops’un yepyeni serisiyle hijyen ve temizlikte en etkin koruma arayışındaki tüketiciler için benzersiz çözümler sunuyor.

Virüs, mantar ve bakterilerin yüzde 99,9’unu 1 dakika içinde öldürüyor

Pandeminin etkisini halen hissettirdiği normalleşme sürecine özel olarak geliştirilen Hops Plus El ve Yüzey Dezenfektan Mendilleri, virüs, mantar ve bakterilerin yüzde 99,9’unu 1 dakika içinde öldürme özellikleriyle tüketicilerin tedbiri elden bırakmadan, güven ve huzurla hayata devam etmelerine olanak tanıyor.

Hops Plus ürünlerinin yanı sıra Hops Antibakteriyel ıslak mendillerini de pazara sunan Sapro’nun bu yeni ürünü de bakterilerin yüzde 99.9’unu yine 1 dakika içinde öldürme yeteneğiyle dikkat çekiyor.

Titiz bir Ar-Ge çalışması ürünü

Türkiye’nin en fazla Ar-Ge yatırımı yapan 300 firmasından biri olan, son teknoloji ürünü cihazlarla donatılmış laboratuvarlarında, 100’den fazla parametreyi, alanında deneyimli ve uzman Ar-Ge kadrosu ile ISO 17025

standardına uygun şekilde analiz eden Sapro, pandemi sürecinde yoğun Ar-Ge çalışmaları gerçekleştirerek ulusal ve uluslararası kabul gören özel formüle sahip Hops markalı yeni ürünlerini tasarlayıp geliştirdi. 

Hem virüslere hem bakterilere karşı koruma

Tüm ıslak mendilleriyle sabun etkisinde temizlik sağlayan, böylece yoğun bir hijyen ve koruma sunan Sapro, Hops Plus ile çıtayı daha da yukarı taşıdı. Antibakteriyel özelliğinin yanı sıra virüslere ve mantarlara karşı da koruma sunan yeni ürünler, su ve sabunun olmadığı her ortamda rahatlık ve güvenle kulanabiliyor.

Hops Plus El Dezenfektan Mendili bakteri, virüs ve mantarlara karşı cildin florasını bozmadan etkin olarak korunması amacıyla geliştirildi. Hops Plus Yüzey Dezenfektan Mendili ise, doğrudan insanlara ve hayvanlara uygulanması amaçlanmayan dezenfektan ve algisitler kategorisinde üretildi.

İnsan hijyeniyle ilgili biyosidal bir ürün

İnsan hijyeniyle ilgili biyosidal bir ürün olan Hops Antibakteriyel Islak Mendil’in ise, mikroorganizmalara karşı antibakteriyel koruma sağladığı, alanında deneyimli ve uzman Ar-Ge kadrosu ile ulusal ve uluslararası kabul gören özel formüle ile gerçekleştirilen, yoğun Ar-Ge çalışmalarıyla kanıtlandı. 

Hem Hops Plus El Dezenfektan Mendili hem de Hops Plus Yüzey Dezenfektan Mendili, virüs, bakteri ve mantarların yüzde 99,9’unu 1 dakikada öldürürken bakterilere karşı bakterisidal, virüslere karşı virüsidal, mantarlara karşıysa fungisidal etki ve koruma sağlıyor. Ciltle uyumlu pH aralığın formüle edilen ve ciltte iritasyona sebep olmadığı kanıtlanmış olan tüm ürünler, gram (+) ve gram (-) bakterilere karşı etkili.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.