HolidayCheck kendi tur operatörünü kuruyor

HolidayCheck Grubu, kendi tur operatörü şirketini kurmak için harekete geçti. Adı HolidayCheck Reisen olacak tur operatörün dinamik paketler sunacağı açıklandı.

15/07/2019 09:41
HolidayCheck kendi tur operatörünü kuruyor

Uluslararası Beiten Burkhardt avukat bürosunun paylaştığı basın bildirisine göre, HolidayCheck Grubu kendi tur operatörü şirketini kuruyor. "Beiten Burkhardt" adlı uluslararası avukat bürosunun danışmanlık yaptığı HolidayCheck Group AG, HolidayCheck Reisen (HC Touristik GmbH) adı ile kendi tur operatör şirketini kuruyor.

Şimdiye kadar sitelerinde çeşitli tur operatörlerin sundukları tatil paketlerini satan HolidayCheck Grubu, artık kendi tatil paketlerini de satışa sunmak üzere harekete geçti. Tourexpi'de yer alan habere göre, şimdiye kadar bu alanda yılda 1 Milyar Euro'yu aşkın ciro elde eden HolidayCheck, bundan böyle özellikle iyi hizmet ve cömertçe şartlar sunan kendi ürünlerini de pazarlamak istiyor.

HolidayCheck Reisen adlı tur operatörün dinamik paketler sunacağı ve en önemli uçuş destinasyonlarında kendi ofisleri olan MTS adlı incoming acentesi ile birlikte çalışacağı belirtiliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.