Holidaycheck’in en iyileri arasına giren ilk Alaçatı oteli

Turizm tesislerine yönelik her yıl açıklanan Holidaycheck’in en iyileri listesine bu yıl Alaçatı’dan iddialı bir tesis dahil oldu. Design Plus Seya Beach, 2023 yılı için Alaçatı bölgesinde dereceye giren tek tesis olarak yer alıyor.

19/01/2023 17:22
Holidaycheck’in en iyileri arasına giren ilk Alaçatı oteli

 

 

Avrupa’nın köklü turizm gruplarından FTI Group’un işlettiği Design Plus Seya Beach, Ege Denizi'nin göz kamaştırıcı manzarasına sahip  olmakla birlikte içerisinde lüks bir yaşam tarzı barındırıyor. Geniş ve görkemli 190 odasıyla Misafirlerini en şekilde ağırlıyan tesis, Alaçatı’nın en güzel konumunda Misafirlerine hizmet veriyor. Denize sıfır konumu, Mavi bayraklı plajı, rüzgar sörfü ile bölgenin gözdesi olan Design Plus Seya Beach, aynı zamanda farklı konseptte hizmet veren çeşitli restaurant ve barları, geniş menü seçenekleriyle de bir dizi ambiyans ve unutulmaz lezzetler sunuyor.

Gün ışığı alan deniz manzaralı toplantı salonları,donanımlı fitness merkezi, birbirinden deneyimli olan spa personeliyle La Brise Spa, ayrıca en gösterişli düğünlerin adresi olan otel, İzmir Alaçatı’da 1 Temmuz 2018 tarihinden bugüne misafirlerini ağırlıyor.

Design Plus Seya Beach, Avrupa’nın önde gelen otel değerlendirme ve rezervasyon portalı HolidayCheck üzerinden yapılan kullanıcı değerlendirmelerinde, 2023 yılı için Alaçatı bölgesinde dereceye giren tek tesis olarak yer alıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.