Holiday Inn Gaziantep törenle hizmete açıldı

Dünyanın en büyük oteller zinciri grubu olan InterContinental Otel Grubu markalarından Holiday Inn, medeniyetler beşiği Gaziantep’te!

31/12/2019 23:40
Holiday Inn Gaziantep törenle hizmete açıldı

Özellikle business otel segmentinde global ölçekte lider bir marka olan Holiday Inn, IHG olarak Türkiye'de 14'üncü otelini Gaziantep'te açtı. 20 milyon dolarlık yatırımla kurulan 93 odalı otel, toplam 280 konuk ağırlama kapasitesine sahip. Gaziantep'in ikinci ve en yeni uluslararası marka oteli olan Holiday Inn,  toplantı salonları ve SPA bölümü ile iş için şehre gelen konuklara her türlü rahatlığı sunmayı hedefliyor.

Antep mutfağının yanı sıra,  “Sandal” balık restoranı da olan otelde 64 personel görev yapıyor. Modern bir mimari ve dinamik renk yelpazesinin kullanıldığı Holiday Inn Gaziantep, iş dünyasının bir numaralı tercihi olacak gibi görünüyor.

29 Eylül’de Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Sartık tarafından açılan otel Gaziantepli iki iş adamı Mehmet Kahraman ve Hüseyin Aykaç’ın girişimiyle şehre gelmiş.  Açılışta Ceylan İntercontinental Otel Grubu Türkiye Gelişim Direktörü Yalın Yaltıraklı  yaptığı konuşmada; 400 bini aşan oda sayısı ile dünyanın en büyük otel zincirinin Gaziantep gibi kilit bir şehirde açılmış olmasından mutluluk duyduklarını ve Holiday Inn’ in üst ve orta ölçekli oteller içinde en çok tercih edilen marka olduğunu belirtti.

Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kahraman ise;" Bir ülkenin kalkınmasında ve gelişmesinde temel göstergenin hizmet sektörü olduğunu düşünerek bu doğrultuda 2010 yılında otelcilik sektörüne ortağım Sayın Hüseyin Aykaç birlikte yatırım yapmaya karar verdik. Dünyanın en büyük otel zinciri olan IHG ile Holiday Inn markası altında anlaşma yaptık. Gaziantep’e dünyanın en büyük markasını getirerek şehrimizin dünya turizminde önemli bir noktaya geleceğine inancımız sonsuzdur" dedi.

Holiday Inn, tekstil ve bakliyat üretiminde dünya lideri konumunda bulunan, sınırlarında altı ayrı uygarlığı barındırmış olan ve dünyanın gelişen 8. kenti olan Gaziantep'te misafirlerini bekliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.