Hilton otellerinde, %20 bayram indirimi...

Kurban Bayramı tatilinde ve tüm kapsayan haftada Hilton İstanbul, Conrad İstanbul veya Hilton ParkSA İstanbul’u tercih edenler erken rezervasyonlu konaklamalarında %20’ye varan indirimler, fiyatlara dahil otopark hizmeti ve masaj hizmetlerinde %20 indirim gibi fırsatlardan yararlanacaklar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hilton otellerinde, %20 bayram indirimi...

Şehrin merkezinde muhteşem Boğaz manzarasına sahip geniş yeşillikler içindeki konumu, alışveriş merkezleri ve tarihi yerlere yürüme mesafesi ile Hilton İstanbul, Kurban Bayramı’nda misafirlerini yeniliklerle karşılıyor. Dünyanın en iyileri arasında seçilen ödüllü Executive Lounge’u, birçoğu yenilenen misafir odaları ile keyifli bir konaklama ve 9. kattaki Boğaz manzarasıyla şehrin en iyi ve lezzetli mekanı olmaya aday Lübnan restaurantı “Al Bushra” ile bir ziyafet şöleni yaşayacaksınız.

Ayrıca son teknoloji egzersiz ekipmanlarıyla donatılmış gym alanı, Türk hamamı, jakuzi, buhar odası ve kapalı havuzundan fayadalanabileceğiniz Sağlık Kulübü’nde, rahatlatıcı masaj hizmetleri bayrama özel %20 indirimli. 5-13 Kasım arasındaki Bayram konaklamanız boyunca otopark hizmeti de fiyatlara dahil.Lüksün ve konforun simgesi

Conrad İstanbul, Avrupa yakasında merkezi konumu, ayrıcalıklı hizmetliyle Club Lounge, nefes kesen panoramik Boğaz manzarası ile ‘’Summit Bar’’ ve farklı beğenilere hitap eden özel yeme içme mekanları ile keyifli bir tatil sunuyor. Ayrıca cardio ve gym alanı, sauna, buhar odası, kapalı yüzme havuzu ve tenis kortları gibi cazip alternatiflerin yanı sıra, masaj hizmetleri bayrama özel %20 indirimle sunuluyor. 5-13 Kasım arasındaki Bayram konaklamanız otopark hizmeti de fiyatlara dahil.

Hilton ParkSA; Maçka Parkı’nın yanı başındaki ve Nişantaşı’na yürüme mesafesindeki merkezi konumu, yeşillikler arasındaki Executive Lounge’u ve kişiselleştirilmiş hizmet anlayışıyla misafirlerine lüks ve konforu bir arada sunuyor. Tamamen yenilenen Cloud 7 Terrace’da Türk ve Dünya mutfağının en karakteristik lezzelerini nefes kesen Boğaz manzarası eşliğinde sunan Hilton ParkSA İstanbul Kurban Bayramı’nda misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Ayrıca 5-13 Kasım arasındaki Bayram konaklamanız boyunca Hilton İstanbul’un Sağlık Kulübü’nden de herhangi bir ücret ödemeden faydalanabilirsiniz.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.