Hilton Motto Karaköy'de açılıyor

Türkiye’nin turizmde yükselişe geçmesiyle yabancı otel zincirleri rotasını yeniden buraya çevirdi. Motto, dünyayla aynı anda İstanbul Karaköy’de açılacak.  

12/03/2019 12:35
Hilton Motto Karaköy'de açılıyor

Türkiye'de Double Tree, Garden Inn, Hampton, Conrad ve Hilton olmak üzere 5 farklı markayla 63 oteli bulunan, Curio markası için de imza atan dünya otelcilik devi Hilton, yedinci markası Motto için de düğmeye bastı.

Motto, Londra, Washington, Dublin gibi yoğun turist trafiği olan şehirlerle eş zamanlı olarak İstanbul'da da açılacak. Motto ilgili bilgi veren Hilton Türkiye Kıdemli Yatırım Direktörü Tuğrul Temel, yeni markanın şehir merkezlerinde konumlanacağını belirterek, "Dünyada şehirlerin merkezlerinde arazi bulmak oldukça güç hale geldi. Dolayısıyla buna bir çözüm geliştirmek istedik ve Motto By Hilton markasını hayata geçirdik" dedi.

Betül Alakent'in haberine göre, markanın dünyanın önde gelen turizm şehirlerinde açılacağını ifade eden Temel, "Bunlar arasında İstanbul çok önemli bir yer tutuyor. Bu nedenle bu marka dünya ile eş zamanlı İstanbul'da da açılıyor" dedi. Markanın ilk otelinin Karaköy'de açılacağını aktaran Temel, bu yıl inşaatına başlanması halinde otelin 2021'de hizmete geçeceğini sözlerine ekledi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.