Hilton Mall of İstanbul misafirlerini ağırlamaya başladı

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul misafirlerini ağırlamaya başladı.

21/10/2020 20:32
Hilton Mall of İstanbul misafirlerini ağırlamaya başladı

Hilton Mall of İstanbul’da 14’ü süit olmak üzere 175 oda bulunuyor. 1410 kişi kapasiteli convention center ve balo salonu ile büyüklükleri 45 m2 ile 360 m2 arasında değişen 13 adet toplantı salonuna sahip Hilton Mall of İstanbul hem yerel hem de uluslararası toplantı ve davetlere ev sahipliği yapabilecek kapasitesiyle ön plana çıkıyor.

Bugün Hilton Mall of İstanbul Oteli kapılarını misafirlerine açtı. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi TEM, D 100 karayolu ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun kesişim noktasında bulunan Türkiye’nin en büyük karma kullanım projesi Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul, konuklarını ağırlamaya başladı.

Hilton'un en yeni 5 yıldızlı oteli olarak hizmet verecek

Dünya standartlarında 175 odası bulunan Hilton Mall of İstanbul, Türkiye’de farklı konseptlerde 60 otele ismini veren Hilton grubunun en yeni 5 yıldızlı oteli olarak hizmet verecek. 

Hilton Mall of İstanbul’da, ulusal ve uluslararası toplantı ve organizasyonlara ev sahipliği yapabilme kapasitesine sahip özenle tasarlanmış fuar ve sergi alanı, 1410 kişilik 1120 m2’lik balo salonu ve fuaye alanının yanı sıra 13 adet yüksek teknoloji ile donatılmış, gün ışığı alan toplantı salonu bulunuyor. Geniş teras alanlarına sahip balo ve toplantı salonları, hem iş dünyası hem de özel etkinlikler için ideal bir organizasyon mekanı olarak ön plana çıkıyor.

İstanbul Havalimanına en yakın 5 yıldızlı otellerden biri  

Modern ve şık bir atmosferin yanı sıra geniş teras alanına sahip Kuzine Restoran Türk ve dünya mutfağından örneklerin yer aldığı seçkin menüsü ile Hilton Mall of İstanbul’da gün boyu misafirlerine hizmet sunacak. Zengin bir donanıma sahip SPA ile Spor Salonunu da içerisinde barındırıran Hilton Mall of İstanbul, 185 araçlık kapalı otopark kapasitesine de sahip.

Hilton Mall of İstanbul, 5 kıtaya ve 260’dan fazla farklı destinasyona uçuş imkanı sunan İstanbul Havalimanına en yakın 5 yıldızlı otellerden biri olma ayrıcalığına sahip. Aynı zamanda otelin, gelecek yıl hizmete açılacak Ataköy-İkitelli Metro hattındaki Masko istasyonuna direkt bağlantısı bulunuyor.

Hilton Mall of İstanbul, kültür, sağlık, eğitim ve alışveriş turizmi adına önemli bir katkı sunacak

Mall of İstanbul’un açılışı ile ilgili bir değerlendirme yapan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun; “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde Torunlar GYO olarak planladığımız otel yatırımızı tamamladık ve bu zor günleri kısa sürede atlatacağımıza olan inancımız ile Hilton Mall of İstanbul’da konuklarımızı ağırlamaya başladık.

Mall of İstanbul’un uluslararası cazibesi ve Hilton’un yüksek hizmet standartlarını bir arada sunan otelimiz başarılı bir performans sergileyerek, örnek bir proje olacaktır. Pandeminin etkisinin azalmasıyla 2021 yılı için ortalama %65 doluluk ile yaklaşık 60 Milyon TL’lik ciro hedefliyoruz” dedi.

Alışveriş turizmine önemli katkılar sunacak

Torun, “Hilton Mall of İstanbul’un, havalimanına yakınlığı, ulaşım kolaylığı, metro bağlantısı ve çeşitli büyüklüklerdeki konferans ve toplantı salonları ile iş, kültür, sağlık, eğitim ve özellikle son yıllarda hızla artan alışveriş turizmine önemli katkılar sunacaktır” dedi.

Hilton Mall of İstanbul Otel Genel Müdürü İlter Türkmenoğlu ise, “Hilton’un dünyaca bilinen hizmet ve misafirperverlik anlayışının, Uluslararası Alışveriş Konseyi tarafından dünyada Best of The Best seçilen Türkiye’nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of Istanbul ile mükemmel bir sinerji yaratacağına inanıyoruz.

Farklı büyüklüklerdeki 13 adet toplantı salonu

Hilton’un yüksek hijyen standartları sunan “CleanStay” programı doğrultusunda, misafirlerimize güvenli ve konforlu bir deneyim yaşatmak üzere tüm hazırlıklarımızı eksiksiz bir şekilde tamamladık. Konaklamanın yanı sıra 1410 kişi kapasiteli Balo salonu ve farklı büyüklüklerdeki 13 adet toplantı salonumuz ile hem yerel hem de uluslararası toplantı ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak olmanın heyecanı içindeyiz.” dedi.

Arsa dahil 70 milyon USD yatırım bedeli ile hayata geçirilen Hilton Mall of İstanbul, Torunlar GYO’nun yüzde 100 iştiraki olan TRN Otel İşletmeciliği tarafından franchise anlaşması modeli ile işletilecek. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.