Hilton HHonors'tan, "Her Yerde Her Haftasonu İndirim" kampanyası...

Hilton Worldwide’ın portföyündeki otellerin sadakat programı Hilton HHonours, "Her Yerde Her Haftasonu İndirim" kampanyasını duyurdu. Konuklar 2011 boyunca herhangi bir hafta sonu %50’ye varan indirimlerden yararlanabilecekler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hilton HHonors'tan, "Her Yerde  Her Haftasonu İndirim" kampanyası...

Kampanya kapsamında 6 Aralık 2010 ile 31 Ocak 2011 tarihleri arasında rezervasyon yapacak konuklar 2011 yılı boyunca istedikleri bir hafta sonu tatilinde kahvaltı dahil %50’ye varan indirim hakkını kazanacaklar. Kampanya, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton ya da Home2 Suites by Hilton markalarını kapsıyor.     

 

Hilton HHonors’ın “Her Yerde Her Hafta sonu İndirim” kampanyasına katılmak için, HHonors.com/indirim adresini ziyaret etmek ve Hilton Worldwide portföyünde yer alan kampanya kapsamındaki otellerden birinde rezervasyon yaptırmak yeterli. %Kampanya, oda bulunurluğu durumuna göre, 17 Aralık 2010 ile 31 Aralık 2011 tarihleri arasında yapılacak tüm hafta sonu rezervasyonları için geçerli olacak. Mevcut HHonors üyeleri ise sadakatlerinin ödülü olarak hafta sonu konaklamalarının gerçekleşmesi halinde 2 kat puan kazanacaklar.

 

Konu hakkında bilgi veren Hilton Worldwide Global Müşteri Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Diskin, şunları söyledi: “Hilton HHonors, üyelerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Hafta sonu kampanyamız konuklarımıza, aileleri ve dostlarıyla birlikte seyahat etme, yepyeni yerlerin tadını çıkarma ve gelecek yıl boyunca hafta sonu tatillerini daha uygun fiyatlarla gerçekleştirme olanağı tanıyacak.”  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.