Hilton'dan rekor otel yatırımı...

Hilton Worldwide güçlü büyüme performansıyla, önümüzdeki üç yıl boyunca Avrupa’da 8500’den fazla kişiye istihdam olanağı sağlayacağını ve böylece artan işsizlik rakamlarına karşı olumlu bir gelişme kaydedileceğini açıkladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hilton'dan rekor otel yatırımı...

Hilton Worldwide, Avrupa’da halen yapımı süren 110’dan fazla otelin sağlayacağı cazip kariyer olanakları sunuyor. Buna ek olarak, faaliyette olan başka otellerin de Hilton Worldwide markasının çatısı altına girmesiyle, konaklama sektöründe 2500 kişinin de işini sürdürmesi güvenceye alınacak.

Hilton Worldwide güçlü büyüme performansıyla, önümüzdeki üç yıl boyunca Avrupa’da 8500’den fazla kişiye istihdam olanağı sağlayacağını ve böylece artan işsizlik rakamlarına karşı olumlu bir gelişme kaydedileceğini açıkladı. Buna ek olarak, faaliyette olan başka otellerin de Hilton Worldwide markasının çatısı altına girmesiyle, konaklama sektöründe 2500 kişinin de işini sürdürmesi güvenceye alınacak.

Küresel konaklama şirketi, bölgede yapımı süren 110’dan fazla oteliyle İngiltere, Rusya, Türkiye, Almanya ve Polonya gibi büyüme gösteren stratejik pazarlara odaklanıp Avrupa genelinde işe alımlar gerçekleştirecek. Yeni gelişim fırsatlarına verdiği öneme paralel olarak Hilton Worldwide markasını taşıyan işletmelerde 10.000 yeni kariyer olanağı yaratma amacını güden şirket, önümüzdeki aylarda 1.500 yeni iş imkanı sunmayı planlıyor.

Hilton Worldwide halen Avrupa’da bulunan 215’i aşkın oteli ve idari lokasyonlarında 25.000’den fazla kişiye istihdam sağlıyor. Şirket ayrıca, imza aşaması tamamlanan ve 2014 yılı sonuna kadar hizmete girerek binlerce kariyer olanağı sağlaması beklenen 110’dan fazla oteliyle, sektördeki en güçlü Avrupalı yatırımcı kimliğini elinde bulunduruyor.

Avrupa Bölgesi Başkanı Simon Vincent konuyla ilgili olarak; “Avrupa’daki işsizlik rakamları artmaya devam etse de, Hilton Worldwide, yaşadığı heyecan verici büyüme dönemi sayesinde,  değerli kariyer olanakları sunmaya devam edebiliyor. Mal sahipleri ve girişimciler seçkin markamızın bünyesine katılmaya devam ettikçe, en nitelikli çalışanları bulmak, elde tutmak ve geliştirmek büyük önem taşıyor. Bu konuda sektör lideri olmak için emek veriyor ve büyüdükçe kalitemizden ödün vermemek için çok özen gösteriyoruz” dedi.
 
Kariyer olanaklarındaki en büyük artış ise İngiltere, Rusya, Türkiye, Almanya ve Polonya gibi büyüme gösteren önemli pazarlarda yaşanacak. Önümüzdeki üç yıl içinde Rusya’da açılması beklenen 20’den fazla otelle bu ülkede, 3000 kadar yeni pozisyonun açılması bekleniyor. İngiltere’de hizmete girmesi beklenen 20’den fazla yeni tesisle, yaklaşık 1.500 kişi Hilton Worldwide otellerindeki yeni kariyerlerine başlarken, Hilton Worldwide portföyüne katılacağı kesinleşen 10 otel ile 1.900’den fazla kişinin de var olan kariyeri güvence altına alınacak.
 
Türkiye’de ise, 2014 yılına kadar açılması planlanan 14’ten fazla otel ile yaklaşık 800 kişiye iş imkânı sağlanması hedefleniyor. Almanya’da da açılması hedeflenen 3 yeni otelle 400’den fazla yeni pozisyon, Polonya’da ise 11 yeni otelle yaklaşık 750 iş olanağı yaratılacak. 
 
Avrupa İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ben Bengougam, “Avrupa’da sürekli büyüyen varlığımızın bir sonucu olarak işe alım stratejimizin başlıca ayağı, yetenekleri ortaya çıkarmaktır. Konaklama alanında kariyer yapmaya istekli, geniş bir yelpazeye yayılmış deneyime sahip ve bunun yanısıra konaklama sektörü dışındaki geçmiş deneyimlerden gelen becerilerini aktarabilecek tutkulu kişiler arıyoruz. Ekip üyelerimizin birçoğu, farklı sektörlerde deneyim sahibidir ve kapımız bu çeşitliliğe her zaman açıktır” şeklinde konuştu.
 
Öncü küresel konaklama şirketi Hilton Worldwide, başlangıç seviyesinden üst yönetim kademesine kadar değişen geniş kariyer olanakları sunuyor. Hilton Worldwide ekibi; satış ve pazarlama, hukuki işler, mühendislik ve inşaat, fizibilite ve geliştirme, tedarik, finans, insan kaynakları ve yönetim dahil olmak üzere, çok sayıda faaliyet alanında çalışan kişileri kapsıyor.
 
Temel faaliyet alanını oluşturan konaklama dışında, yiyecek ve içecek, kurumsal imaj, fitness ve wellness, ve etkinlik yönetimi alanlarında da pek çok kariyer olanağı sunuluyor. Bu olanakların, gençlerin yaşadığı işsizlik sorununu azaltmaya yardımcı olacağı düşünülüyor.
 
Önümüzdeki 12 aylık sürede açılacak başlıca oteller arasında Hilton ve Hilton Garden Inn Frankfurt, Almanya (2011, 4. çeyrek); Waldorf Astoria Berlin, Almanya (2012, 2. çeyrek); Hilton Garden Inn Krasnodar, Rusya (2012, 2.çeyrek); Doubletree by Hilton Lodz, Polonya (2012, 4. çeyrek); Hilton Bursa ve Hampton by Hilton Bursa, Türkiye (2012, 1. çeyrek); DoubleTree by Hilton Lincoln, İngiltere (2011, 4. çeyrek); ve Hilton St George’s Park, Burton on Trent ve Hampton by Hilton St George’s Park, Burton on Trent, İngiltere (2012, 3. çeyrek) yer alıyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.