Hilton Dalaman'a 'Altın Ödül'

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort& SPA bir kez daha turizm sektörünün en önemli ödüllerinden olan Travelife’’Altın Ödül’ünü aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
 Hilton Dalaman'a 'Altın Ödül'
Turizm sektöründe, çevre yönetim sistemleri konusunda standartları ölçümleyen Travelife oluşumu Muğla bölgesinde yer alan 36 otelde yaptığı denetimde Hilton Dalaman Resort& SPA’yı ödüle layık gördü.
Travelife tarafından yapılan ve otellerin sürdürülebilirlik politikalarının değerlendirildiği denetimlerde; otellerin doğal kaynak kullanımında çevre üzerinde yarattığı etki, bölgeye sağladığı ekonomik katkı, yerel halka sağladığı kazanımları incelendi.
Yapılan denetimlerde Hilton Dalaman Sarıgerme Resort& SPA, Muğla bölgesinde sürdürülebilirlik kritelerini en başarılı şekilde uygulayan 1. otel seçildi.
Hilton Dalaman Sarıgerme Resort& SPA, 410 misafir odası, 6000 m² alan üzerine kurulu spa merkezi, dünya mutfaklarından farklı lezzetler sunan restoranları, her yaş grubuna hitap eden eğlence alternatifleriyle 2009 yılında hizmete girmiş ve uluslararası çok sayıda ödüle layık görülmüştü.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.