Herşey dahil toplantı 39 Euro...

Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın da en yüksek tam çelik binası olan DoubleTree by Hilton İstanbul-Avcılar, bölgedeki iş hayatını da canlandırarak, zirveye taşıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Herşey dahil toplantı 39 Euro...

Açılış dönemine özel olarak hazırlanan toplantı paketi bölgedeki firmalardan yoğun ilgi görüyor. 2012 yılının son haftalarında hizmet vermeye başlayan otel, açılış dönemine özel olarak, 10 kişiden 700 kişiye kadar kapasitesi bulunan 8 farklı toplantı salonu için özel bir paket sunuyor. Kişi başı KDV dahil 39 Euro olan pakette, 2 adet kurabiyeli çay-kahve ikramı, Ganos Restaurant’ta öğle yemeği, öğle yemeğinde ikram edilecek 1 adet meşrubat, toplantı salonu ve teknik ekipmanlara kadar misafirlerin rahatı ve konsantrasyonu için her detay düşünülüyor.

Bölgeye 5 yıldızlı bir otelin gelmesinin sosyal hayat kadar iş hayatına da olumlu yönde katkı yaptığını belirten DoubleTree by Hilton İstanbul-Avcılar Oteli’nin İş Geliştirme Direktörü Cihat Çiçek, açıldıkları günden itibaren bölgedeki kurumsal firmalardan yoğun talep gördüklerini ve bir açığı kapattıklarını belirtiyor. Toplantı paketi 28 Şubat 2013’e kadar bu özel fiyat ile sunuluyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.