Haydar Culfa: Olympos Teleferik alternatif turizmin önemli bir merkezi oldu

Antalya Kemer'de yer alan alternatif turizmin önemli adreslerinden Olympos Teleferik'in Satış Müdürü Haydar Culfa yaptığı açıklamada, “sezona iyi bir beklenti ile başlamıştık. Daha sonra hedeflerimizi yenilemek zorunda kaldık. 2022 yılında 230 bin pax yapmıştık, bu yıl ise 230 bine yakına misafir ağırladık” dedi.

09/12/2023 12:53
Haydar Culfa: Olympos Teleferik alternatif turizmin önemli bir merkezi oldu

Halil Öncü / İzmir

Olympos Teleferik'in Satış Müdürü Haydar Culfa, sezona iyi bir beklenti ile başlamıştık. Daha sonra hedeflerimizi yenilemek zorunda kaldık. Malum deprem ve daha sonra gelişen olaylar neticesinde misafir kayıpları yaşandı. Aslında Antalya misafir sayısını arttırdı. Bizim bölgemiz özellik BDT yoğunluğu yaşayan bir bölge. Hem BDT pazarında yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle, hemde gelen misafir sayısının bir miktar azalması nedeniyle düşüş yaşandı. Fakat biz son version bütçemize ulaşmış olduk.

2022 yılı beklentilerimizi karşıladık

Yani geçen yıl 230 bin pax  yapmıştık, bu yılda 230 bine yakına misafir ağırlamış olduk. Rus pazarı dışında çok çeşitli pazarlardan misafirler ağırlıyoruz. Mesela Güney Kore pazarından aldığımız misafirler sayesinde beklentilerimizi karşılamış olduk. Olympos Teleferik Antalya'da ve alternatif turizmin önemli bir merkezi. Bütün misafirlerimizi bekliyoruz" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.