Hayatını kaybeden turist rehberi son yolculuğa uğurlandı

Denizli'nin Çardak ilçesinde Taylandlı turistleri taşıyan tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu, ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Mehmet İlhan, Kurşunlu Cami'de kılınan ikindi namazı sonrası, gözyaşları içinde son yolculuğa uğurlandı.

25/11/2023 12:45
Hayatını kaybeden turist rehberi son yolculuğa uğurlandı

Kaza, Perşembe günü saat 12.00 sıralarında Denizli-Afyonkarahisar karayolu Çardak ilçesi girişindeki havaalanı kavşağında meydana geldi. Taylandlı turistleri taşıyan İbrahim Tork'un kullandığı 34 AE 1422 plakalı tur otobüsü, kavşakta tali yoldan kontrolsüz çıktığı öne sürülen avukat Ş.Ş.U. yönetimindeki 64 ABN 370 plakalı otomobille çarpıştı.

Savrulan tur otobüsü, kavşak içindeki yön tabelasına çarptı. Kazada, otobüsteki turistler, rehber, şoför ve otomobilin sürücüsüyle birlikte 29 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Çardak ve Denizli'deki hastanelere kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi 

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ve başına aldığı darbe nedeniyle ameliyata alınan tur rehberi Mehmet İlhan ile Taylandlı turistler Suwıcha Yamsuk ve Nutthaphan Jiwakeait hayatını kaybetti.

Altar Zeyhan imzalı habere göre, kazada hayatını kaybeden Maden İş Sendikası Yatağan Şube Başkanı Osman İlhan'ın turist rehberi olan oğlu Mehmet İlhan için cenaze töreni düzenlendi. 37 yaşında hayatını kaybeden İlhan, Kurşunlu Cami'de kılınan ikindi namazı sonrası, gözyaşları içinde son yolculuğa uğurlandı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.