Havacılığın duayeni, mesleğe veda etti...

Havacılık sektörünün duayeni Nihat Demirkan, Corendon Airlines’da Aralık 2009’dan beri devam ettiği Koordinatörlük görevinden emekli olarak şirketine ve sektöre veda etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Havacılığın duayeni, mesleğe veda etti...

Havacılık Sektörünün Duayeni Nihat Demirkan meslek hayatına Corendon Airlines’dan emekli olarak veda etti.

38 yıllık meslek hayatının ilk gününden bugüne kadar Türk Sivil Havacılık sektörüne hizmet eden ve sektörün duayeni olarak tanınan Nihat Demirkan Corendon Airlines’da Aralık 2009’dan beri devam ettiği Koordinatörlük görevinden emekli olarak şirketine ve sektöre veda etti.

Meslek hayatına Türk Hava Yolları ile başlayarak kuruma 25 sene boyunca yurt içi ve yurt dışı çeşitli üst düzey yöneticilik görevlerinde hizmet veren Demirkan, ardından El-Al İsrail Havayollarında Türkiye Genel Müdürlüğü ve Sabiha Gökçen Havalimanında Ticari Havacılık Müdürlüğü yapmıştı.

Corendon Airlines yönetimi, meslek hayatının son dört senesini şirketlerinde başarılı projelere imza atarak geçiren Demirkan’a özel bir veda yemeği düzenledi. Duygusal anların yaşandığı veda yemeğinde Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Yıldıray Karaer, Nihat Demirkan’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.