Hampton By Hilton Kocaeli kaldığı yerden devam... Nisanda açılıyor

Geçtiğimiz yıllarda işletmecisinin iflas etmesi nedeniyle kapanan Hampton By Hilton Kocaeli, yeniden açılacak. Mülk sahibi tarafından kiraya verileceği duyurulan otel binası, yeniden otel olarak konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

30/03/2023 12:05
Hampton By Hilton Kocaeli kaldığı yerden devam... Nisanda açılıyor

Geçtiğimiz yıllarda işletmecisinin iflas etmesi nedeniyle kapanan Hampton By Hilton Kocaeli, yeniden açılacak. Mülk sahibi tarafından kiraya verileceği duyurulan otel binası, yeniden otel olarak konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. Symbol AVM’nin arkasındaki Hampton By Hilton Kocaeli, aynı isimle mülk sahibi Kavanlar tarafından işletilecek.,

Kavanlar’ın sahibi olduğu Symbol AVM’nin arkasındaki Hampton By Hilton Otel, Ever Kocaeli Otelcilik tarafından işletiliyordu. İşletmeci firma yaklaşık 2,5 yıl önce otelin faaliyetine ara verdiğini duyurdu, daha sonra 2022 yılının başında otelin kapandığı açıklandı. Binanın boş kaldığı süre içinde farklı iddialar ortaya atıldı ancak hiç biri hayata geçirilmedi.

KAVANLAR KENDİ İŞLETECEK

Alınan karar sonrası yapılan görüşmelerin ardından otel binasının sahibi olan Kavanlar Grup, binayı yeniden otel olarak işletmeye karar verdi. Şirket, işletmeyi kendilerini üstlenecek ve otelin ismini de değiştirmeyecek.

Bina içerisinde çeşitli bakım, onarım çalışmalarının yapıldı, yeniliklere imza atıldı. 207 oda ve 327 yatak kapasitesi bulunan, içerisinde toplantı, seminer ve eğitim gibi etkinlikler için de yerlerin bulunduğu otel binasının işletmecisi Kavanlar, görkemli bir tanıtım sonrası nisan ayı itibariyle işletmeyi tekrar devreye almayı planlıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.