Halil Tuncer'in Sergisi büyük ilgi gördü

Turizm fotografcısı Halil Tuncer’in, 6-9 Aralık tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Travel Turkey Turizm Fuarı'ndaki sergisi büyük ilgi gördü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Halil Tuncer'in Sergisi büyük ilgi gördü
Halil Tuncer'in açtığı sergiyi Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir Valisi M. Cahit Kıraç turizm kurum ve kuruluşlarının yöneticileri de ziyaret etti.

Halil Tuncer'in Travel Turkey Turizm Fuarı'ndaki sergisini Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir Valisi M. Cahit Kıraç Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer Çavdarhisar Kaymakamı Serhat Akyıldız ziyaret eden önemli isimlerden oldular.

Sergide Halil Tuncer’in vizöründen Türkiye’nin önemli turistik merkezi Kütahya Çavdarhisar ilçesinin onlarca fotografları yer aldı. Sergide dünyada paranın olmadığı zamanlarda takas usülü alış veriş yapılan değerli tarihi kültürel yerlerin fotoğrafları yer aldı.


Anemon Hotels Genel Koordinatörü Uğur Şahbaz ve Anemon Manisa Genel Müdürü Naim İlki, Halil Tuncer'in sergisini ziyaret edip tebrik ettiler.

Halil Tuncer Kimdir ?
Amasya'da 1939 yılında doğan Tuncer, fotoğraf çekmeye ortaokul yıllarında başladı. 1971'de çektiği Nemrut fotoğrafıyla adından söz ettiren Tuncer, 1993 yılında  Danimarka'da 69 ülkenin katıldığı Turizm Fotoğrafları Yarışmasında yine bir Nemrut fotoğrafıyla dünya ikinciliği ödülünü aldı. Dünyanın en büyük turizm borsası olarak kabul edilen ITB Berlin Turizm Fuarı’nın 2010 yılının  onur konuğu olarak bir sergi açan Tuncer, daha önce de ABD, Küba, Avrupa'da 15'i aşkın ülkede Mısır, Malezya ve KKTC'de sergiler açarak ülkemizi tanıttı.

Halil Tuncer'in sergisini ziyaret edenler arasında Pamukkale'de bulunan Colossae Thermal Hotel Genel Müdürü Şeref Karakan'da vardı.


Halil Tuncer'in sergisine basın dünyası'da büyük ilgi gösterdi.


Sri Lanka Büyükelçisi ve heyeti Halil Tuncer'in sergisini ziyaret edenler arasında yer aldı.



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.