Halil Korkmaz turizmi ekranlara taşıyor

Türkiye’nin yeni ekonomi ekranı Ekotürk Tv, yepyeni bir programla turizmin nabzını tutuyor. İstanbul Turizm Derneği (ISTTA) Başkanı Halil Korkmaz’ın moderatörlüğünde gerçekleşen Ekonomide Turizm, sektörün önemli isimlerini izleyicilerle buluşturuyor.

10/12/2018 12:11
Halil Korkmaz turizmi ekranlara taşıyor

Yayın hayatına 22 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özel yayınıyla merhaba diyen Ekotürk Tv, “Ekonomide Turizm” programıyla, Türk ekonomisinin lokomotifi turizm sektörünü her yönüyle ele alıyor. İstanbul Turizm Derneği (ISTTA) Başkanı Halil Korkmaz’ın moderatörlüğünde her çarşamba canlı olarak yayınlanan “Ekonomide Turizm” programı, farklı konu ve konuklarla turizm sektörünü ekranlara taşıyor.

24 Ekim tarihinden itibaren Ekotürk Tv’de yayınlanmaya başlayan ve sektörü detaylıca ele alan tek turizm programı olan “Ekonomide Turizm” tüm sektörü farklı açılardan masaya yatırıyor.

Program moderatörü Halil Korkmaz, “Ekonomide Turizm” programıyla amaçlarının turizm sektörüne dair farkındalığı arttırmak olduğunu dile getiriyor. Turizmin sadece seyahatten ibaret olmadığını, ülke ekonomisinin en önemli sektörü olduğunun altını çizen Korkmaz, “Bu programla ülkemize yılda yaklaşık 30 Milyar Dolar girdi sağlayan turizm sektörünü ve oluşturduğu ekonomiyi uzman kişilerle konuşuyoruz” değerlendirmesinde bulunuyor.

Türkiye’nin sahip olduğu turizm çeşitliliği sayesinde dünya turizminde önemli bir konumda olduğuna dikkat çeken Halil Korkmaz, "Ekonomide Turizm” Programını da bu çerçevede zengin içerik ve konuklarla gerçekleştirdikleri dile getiriyor. Ekonomide Turizm, her çarşamba saat 13:00’te Ekotürk Tv’de izleyicilerle buluşuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.