Hafız Mustafa’nın yeni şubesi, Dubai’de açıldı

Türkiye’nin en seçkin ve köklü şekerleme markalarından ‘Hafız Mustafa 1864’, Dubai’de hizmet vermeye başladı.

14/11/2019 22:57
Hafız Mustafa’nın yeni şubesi, Dubai’de açıldı

Türkiye’nin tatlı ve şekerleme ürünlerinde seçkin markası ‘Hafız Mustafa 1864’, kuruluşunun 155. yılında ilk yurtdışı şubesi ile ‘Mall of Dubai’de hizmet vermeye başladı.

Hafız Mustafa Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar’ın ev sahipliğinde yapılan açılış törenine, Türkiye’nin Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçisi Can Girzap, Dubai Başkonsolosu İlker Kılıç, Ticaret Müşaviri Hasan Önal, Hukuk Müşaviri Ali Çetinkaya, firmanın yöneticileri Emre Ongurlar, Eren Ongurlar ile seçkin davetliler katıldı.

Yurt dışında ilk, toplamda 11'inci mağaza

Açılış kurdelasını “Hayırlı olsun” dilekleriyle kesen Avni Ongurlar ve konuklar, Hafız Mustafa Şekerlemeleri’nin yurt dışında ilk, toplam ise 11. mağazasını hizmete açtı. 

‘Hafız Mustafa 1864,’ Dubai’nin sembol ticaret merkezi olan ‘Mall of Dubai’de bu ülke insanları ve turistlere yönelik olarak Türk tatlı ürünleri servisi verecek. Hacı Avni Ongurlar’ın yönetim kurulu başkanı olduğu firma, Emre ve Eren Ongurlar’ın yönetiminde, İstanbul’da 10 şube ile hizmet veriyor. Dubai firmanın yurtdışında açtığı ilk mağazası oldu.

Avrupa ülkelerinde de şube açmayı planlıyoruz

Uzun tarihi geçmişine rağmen, kendini sürekli yenileyip, geliştirerek yeni konseptlere uyum sağlamasıyla dikkat çeken Hafız Mustafa 1864, ürünleriyle, özellikle Orta Doğu başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarından İstanbul’a yolu düşen turistlerin öncelikle tercih ettiği mekanların ilk sıralarında yer alıyor.

Firmanın yönetim kurulu başkanı Avni Ongurlar daha önce Eurovizyon’a yaptığı açıklamada, Dubai’den sonra Avrupa ülkelerinde de şube açmayı planladıklarını ve projelerin olgunlaşması ile birlikte kamuoyuna duyuracaklarını belirtmişti.

Avrupa'dan ödüllü

Tat değerlendirmesi ve sertifikasyonu alanında dünyada lider kuruluşlardan olan ‘International Taste Institute’, 2019 yılı tüketici gıda ve içecek ürünleri değerlendirmesinde ödüle layık görülmüştü.

Kuruluşundan bu yana 15 binin üzerinde ürün testi gerçekleştiren ve bu yıl 1885 ürünü sertifikalandıran International Taste Institute, Hafız Mustafa’nın 'Sütlü Osmanlı Saray Kadayıfı’ bir yıldız ile ‘Super Taste Award’ın sahibi olmuştu.

Hafız Mustafa 1864'ün hikayesi

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.