Hacı Ömer Özkul: Otel olarak rezervasyonlarımız çok iyi gidiyor

Antalya’nın Demre İlçesinde yer alan bölgenin tek beş yıldızlı oteli olan Andriake Beach Club Hotel sezondan memnun. Andriake Beach Club Hotel Genel Müdürü Hacı Ömer Özkul yaptığı açıklamasında, Demre’nin tarihi ve doğal güzellikleri ile mutlaka görülmesi gereken bir yer olduğunu söyledi ve herkesi Demre’ye Andriake Beach Club’a beklediklerini ifade etti.

27/05/2023 15:54
Hacı Ömer Özkul: Otel olarak rezervasyonlarımız çok iyi gidiyor

Halil Öncü-Demre

Genel Müdür Hacı Ömer Özkul, “Andriake Beach Club Hotel olarak Demre’nin tek beş yıldızlı oteliyiz. Burası adeta el değmemiş bir ortam. Herkesin gelmesi, görmesi gereken bir ortam. Özellikle tarihsel yapısı, Noel Baba mutlaka görülmesi gerekiyor. Bu arada gelen misafirlerimizi biz de konuk ediyoruz. Çok güzel bir kumsala ve denize sahibiz. Aynı zamanda burada otelimizde dünyaca ünlü oyuncu Süpermen Filmleri ile de tanıdığımız Henry Cavill ve ekibini konuk ettik. Burada 2. Dünya savaşı ile ilgili bir film çektiler ve ekibi ile birlikte otelimizde kaldılar ve buradan çok mutlu ayrıldılar“ dedi.

Yakında Alman ve İngiliz misafirlerimizi de ağırlamaya başlayacağız

Hacı Ömer Özkul, Demre’nin Dalaman ve Antalya Havalimanlarının ortasında kaldığını ancak bunun bir handikap olmadığını da vurgulayarak, “Her iki havaalanı arasında yer alıyoruz. Ama insanlar buraya gelince farklı bir huzur buluyorlar. Onlar burada huzur bulduktan sonra da uzunca solukta bir tatil yapıyorlar. Bir haftalık gelen konuğun tatilini bir ile üç gün arasında uzattığını da görüyoruz. Burada Türk konuklarımız başta olmak üzere, Rus, Ukrayna, Polonya’lı misafirlerimiz var. Ayrıca İngiliz ve Alman misafirlerimizi de yakında burada göreceğiz. Görülmesi ve yaşanılması gereken huzur dolu bir oteliz. Tekrar gelen misafir sayımız da bu oranda artıyor” dedi.

Bizim sezonumuz iyi geçiyor

Sezonun da iyi geçtiğini de belirten Hacı Ömer Özkul, “Sezon çok şükür çok iyi. Antalya’dan aldığımız haberler sezonun pek iyi gitmediği yönünde ama, biz otel olarak çok şükür iyiyiz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.