Haberimiz ses getirdi, ataşe görevden alındı...

Tanıtım skandalı, ataşeyi yedi! ITB Berlin Fuarı'nda yaşanan ve sitemizin gündeme getirdiği "Diyarbakır cumhuriyeti" skandalı, Berlin Kültür Ataşesi Gözde Şahin'i görevinden etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Haberimiz ses getirdi, ataşe görevden alındı...

Hasan ARSLAN/BERLİN
 
www.turizmaktuel.com'da dün yayınlanan haber, büyük ses getirdi. ITB Berlin Fuarı'nda yaşanan ve internet sitemizin gündeme getirdiği "Diyarbakır cumhuriyeti" skandalı, Berlin Kültür Ataşesi Gözde Şahin'i görevinden etti. ITB Berlin Fuarı devam ederken, Berlin Kültür Ateşesi Gözde Şahin'in görevden alındığı açıklandı. 

Berlin Kültür ve Tanıtma Müşaviri Gözde Şahin'in 7 Mart itibariyle 'görülen lüzum üzerine' görevden alındığı ifade edildi. Yaşanan bu gelişme, turizmciler tarafından, yaşanan tanıtım skandalına bağlandı.

Haberimiz büyük ses getirdi...
 
www.turizmaktuel.com'da dün yayınlanan haber:
 
Berlin'de devam eden ITB Berlin turizm fuarında büyük bir skandala imza atılıyor. Fuarda Diyarbakır Goverment adı altında asılan afişler, turizmcileri ayağa kaldırdı. Çünkü Diyarbakır fuarda, 'Diyarbakır cumhuriyeti' olarak tanıtılıyor.
 
Adana standı altında asılan afişler de, fuara katılan tüm turizmcileri çileden çıkardı. Diğer illerden farklı olarak, Adana'nın boy boy afilerine yer verilmesini 'Skandal' olarak yorumlayan turizmciler, Turizm Bakanı Ömer Çelik’in kendi memleketi olan Adana'yı ön plana çıkarmasından dolayı duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.