Güral Sapanca'dan Sevgililer Günü sürprizi...

NG Güral Sapanca Wellness & Convention, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı sürprizlerle romantik anlar yaşatıyor. Özel fiyatlarla 14 Şubat’a “merhaba” diyen NG Güral Sapanca, rüya gibi bir Sevgililer Günü sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Güral Sapanca'dan Sevgililer Günü sürprizi...

NG Güral Sapanca Wellness & Convention, 14 Şubat için farklı bir program hazırladı. Romantik detaylarla dolu bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenler için NG Güral Sapanca, doğayla iç içe fırsatlar sunuyor.

NG Güral Sapanca’da “Kral Dairesi” sadece bir çifte özel olarak romantik bir alternatif oluşturuyor. Bu özel programı alan çift, orman ve göl manzaralı Kral Dairesi’nde konaklama, akşam yemeğinde odada keman dinletisi eşliğinde İtalyan aşk menüsü, Aliva Spa VIP Suite odada romantik masaj ve güllerle hazırlanmış jakuzide dinlenirken şampanya ikramını tatma imkanı buluyor.

NG Güral Sapanca’da yeni dekore edilen romantik süit odalar da bu özel güne hazır. Çiftler bu süitlerde spa terapileri ile zenginleştirilmiş alternatif Elegance, Deluxe ve Romance paketlerinden birini seçebiliyor.

Ayrıca 14 Şubat’ta NG Güral Sapanca’da konaklayan tüm çiftlere tercih etmeleri halinde romantik canlı müzik eşliğinde Sevgililer Günü Gala Yemeği, limitli yerli içki ile ikram ediliyor.

Gala yemeği, dışarıdan katılmak isteyenler için ise kişi başı 165 TL olarak fiyatlandırılıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.