Güral Afyon'da sultanlara layık spa...

Güral Afyon Wellness & Convention’da yer alan Aliva SPA, misafirlerini Osmanlı Sultanları gibi hissettiriyor. Aliva SPA’nın Harem Ritüeli, Sultanın Hamam Sefası, Aliva Secret Cilt Bakımı ve Hanakasumi Ritüeli gibi bakımlar, çekiciliğinizi artırmak için düşünüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Güral Afyon'da sultanlara layık spa...

Tek ya da iki terapistle gerçekleştirilen Ayurvedik, Uzakdoğu ve baskılı masajlar ise, kendinizi sultan gibi hissetmenizi sağlıyor. Eşinizle baş başa spa keyfi yaşamanız amacıyla özel jakuzisi, hamamı ve dinlenme bölümü olan, ikramlarla şımartılacağınız, Özel Termal Aile Hamamı, Lüks Termal Aile Hamamı ve Aliva VIP Suite bölümleri ise Hürrem Sultan’ı dahi kıskandıracak türden.

Kışa fazlalıklardan kurtularak girmek için Aliva SPA...

Aliva SPA, bilimin imkanlarını doğanın mucizeleriyle birleştirerek sunduğu bakımlarla kışa fit ve formda girmenize yardımcı oluyor. Örneğin Dengeleyici Yosun Bakımı, vücut ödemini atmaya ve sıkılaşmaya yardımcı oluyor. Yaşam İksiri Peeling Bakımı ise vücuttaki ölü derinin atılarak, pürüzsüz, ışıltılı ve canlı bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Bölgesel fazlalıklardan kurtulmak içinse doğru adres Shape-in Bakımı.

Bu bakım vücuttaki yağları önce ses dalgaları ve elektro terapiyle parçalıyor, ardından bunları vakumlamayla lenf noktalarına yönlendiriyor. Böylece yağların vücuttan atılmasına yardımcı oluyor. Tüm bunların yanı sıra Aliva SPA’da farklı amaçlar için hazırlanmış hamam, parafin, termal çamur, Hydro bakımları ile çok sayıda yüz bakımı da bulunuyor.

 

Lüksün tadını çıkarın...

Güral Afyon Wellness & Convention, toplam 9.500 metrekarelik alana kurulmuş, yaz kış aynı sıcaklıktaki şifalı termal suya sahip Aliva SPA merkezi ve 2.200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla kendine ve ailesine unutulmaz bir hediye vermek isteyenlerin tek adresi durumunda. Spa alanında bulunan, termal jakuziler, Türk hamamı, aile hamamları, saunalar, buhar odaları, buz çeşmesi, dinlenme alanları, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen havuz gibi alanlar saraylarda dahi olmayan bir konforun ve lüksün tadını çıkarmanızı sağlıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.