Günde 700 turist, safariye katılıyor...

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, yaz aylarıyla start alan cip safari turları, yerli- yabancı tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Safariye günde yaklaşık 700 kişi katılıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Günde 700 turist, safariye katılıyor...

30 ile 40 TL arasında ücret ödenerek bolca toz yutulan ve çeşitli eğlencelerle ıslanmak durumunda kalınan safariye günde yaklaşık 700 kişi katılıyor.

 

 

Saat 09.00’da başlayıp 17.30’a kadar süren cip safaride, turistler Armutalan ve İçmeler arasında eğlenceli alternatif tatil fırsatı buluyor. Hareket öncesinde nerelerden geçileceği, ciplerde nasıl davranılacağı ve nasıl hareket edileceği anlatılan turistlere, ormanda sigara içmemeleri uyarısında da bulunuluyor. Tur boyunca Orhaniye Kızkumu ve Turgut Şelalesi’ni gezme şansı yaklayan, bir süre eşeklere de

 

binen turistler, su tabancalarıyla savaş yapıp serinleyerek eğlencenin tadına varıyor.

Tatilciler tur sonunda, en öndeki safari liderinin cipinin kaldırdığı tozlarla kendinden geçiyor. 21 yıllık safarici ‘Rambo’ lakaplı Ertuğrul Kaplan şöyle dedi:

 

“Turist, ülkesindeki beton yığınlarından kaçıp, macera aramaya ve eğlenmeye Marmaris’e geliyor. Safari son derece eğlenceli geçiyor. Yıllardır bu turlara katılan müşterilerim var. Bir gelen bir daha geliyor. Burada toz yutup ıslanmanın bedeli 40 lira. Meşrubat, çay ve dondurma gibi harcamaları da kattığımızda turist 100 liraya muhteşem bir safari keyfi yaşıyor. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.