GÜMTOB üyeleri sinerji toplantısında buluştu

GÜMTOB Derneği, Başkan Haluk Beceren’in davetiyle, derneğe üye otellerinden Holiday Inn Bursa'da üye ve paydaşlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

04/12/2018 16:30
GÜMTOB üyeleri sinerji toplantısında buluştu

Geceye GÜMTOB Yönetim Kurulu ve dernek üyelerinin yanı sıra, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Bursa Koordinatörü Ömer Berksun, TÜRSAB Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu, Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi ayrıca UNESCO İznik Alan Başkanı Prof. Dr. Murat Taş, son dönemlerde çeşitli projelerde iş birliği için de bulundukları Rumelisiad Başkanı Ömer Kumova da katılım gösterdi.

Dernek üyelerinin yoğun katılım gösterdiği gecede açılış konuşmasını, Başkan Haluk Beceren yaptı. Beceren konuşmasında, sektörde yaşanan son gelişmeleri aktardı ve derneğin gelecek hedeflerini paylaştı. Daha sonra katılımcılara, GÜMTOB’un projeleri ve çalışmaları anlatıldı. GÜMTOB’un kendi içinde oluşturduğu çalışma komitesi, geliştirdiği projeleri sunumlarla üyelerine aktardı.

GÜMTOB- RUMELİSİAD İŞBİRLİĞİ’NCE BALKAN ÜLKELERİ WORKSHOP PROJESİ:

GÜMTOB ve RUMELİSİAD iş birliği ile yürütülmekte olan ve Mart ayı içerisinde Bursa’da gerçekleştirilmesi planlanan “Balkan Ülkeleri Workshop” ile  ilgili GÜMTOB Yönetim Kurulu ve Çalışma Komitesi üyesi Buğra Artıç gelişmeleri aktardı.

GÜMTOB ve Çalışma Komitesi üyesi Sezen Rüstem, denize kıyısı bulunan Bursa’daki deniz turizmi potansiyelini ve Mudanya’da Kurvaziyer Turizm ile ilgili sunumunu üyelere paylaştı.

GÜMTOB’UN GELECEK VİZYONU İÇİN MİNİ ARAMA KONFERANSI

Yapılan toplantıda ayrıca, TKDK-Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Bursa Koordinatörü Ömer Berksun Turizm Teşvikleri ve Hibe Projeleri, BEBKA-Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Yetkilisi Erhan Öztürk Yurtiçi Fuar çalışmaları  ve BEBKA’nın Turizm Destekleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Bu sinerji gecesinde üyelere dağıtılan formlarla derneğin faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve dernekten gelecek için beklentileri iletmesi istenerek bir nevi mini arama konferansı ile GÜMTOB’ un gelecek vizyonu için katkılar istendi. GÜMTOB üyelerinin samimi sohbetleriyle süren gecede, şehir ve ülke turizminin geleceği sohbetlerin ana gündemini oluşturdu. Gece, çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.