GTI Travel Almanya 2011 Yaz Kataloğu çıktı...

Kayıgroup ailesinin Avrupa turizm pazarındaki temsilcisi GTI Travel Almanya 2011 Yaz kataloglarını tamamlayarak müşterilerinin beğenisine sundu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
GTI Travel Almanya 2011 Yaz Kataloğu çıktı...

 Katalogda yer alan tesisler; platin, altın ve gümüş olarak farklılıkları ve ayrıcalıkları ön plana çıkartılacak şekilde düzenlendi. Katalogda, çocuklu ailelerin ilgisini çekecek promosyonlar: çocuk indirimleri 17 yaşına kadar, bazı tesislerde çocuklar ücretsiz, neredeyse tüm tesislerde standart odanın tek kullanımı esası geçerli gibi ilgi çekici promosyonlar; erken kayıt da %30 ‘a varan indirim seçeneklerinin yanı sıra, wellness&spa hizmetleri , golfçular ve tenis dostları için ideal tesis olanakları… Kısacası yüksek kaliteli tatil paketleri oluşturuldu.

 

GTI,  iyi partnerliğe de önem veriyor...

 
Otelciler ve Turizmin diğer dallarında görevli insanlar ile uzun süredir devam eden olumlu ikili ilişkilerimiz sayesinde bizlere daima bir İç saha avantajı sağlamaktadır. Bu’da bizlere ucuz fiyat, esnek programlar ve en iyi servisleri vermemizi sağlıyor.  Hedefimiz en uygun fiyatlar ile en yüksek Konforu sağlamaktır.

 

GTI Travel Almanya 2011 yaz kataloğu da misafirlerin tüm isteklerini karşılayabilecek ve kusursuz memnuniyetini sağlayacak Antalya, Belek, Side, Kemer ve Alanya bölgelerinden tüm tesislerin ayrıntılı fotoğraflarını, konum ve hizmet bilgilerini, oda özelliklerini, spor ve eğlence ayrıcalıkları gibi tüm detaylarını kolay anlatımlar ile birleştiriyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.