GSTC Konferansı Antalya'da düzenlenecek

GSTC 2023 Küresel Sürdürülebilir Turizm Konferansı, 9 – 12 Mayıs 2023 tarihleri ​​arasında Antalya'da yapılacak. Nirvana Cosmopolitan Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek konferansa, uluslararası ve yerel 400 katılımcı katılacak.

24/03/2023 12:51
GSTC Konferansı Antalya'da düzenlenecek

GSTC2023, Küresel Sürdürülebilir Turizm Konferansını 9 – 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirecek. Konferansta, kamu kuruluşları, oteller, tur operatörleri, şirketler, akademi dünyası, kalkınma ajansları, online seyahat acenteleri ve sivil toplum örgütlerinden oluşan geniş bir katılımcı yelpazesi yer alacak.

Konferans dört ana temadan oluşacak

Destinasyon Yönetimi, Otel Sürdürülebilirliği, Sürdürülebilir Turlar, Deneyimler ve Turistik Yerler ve Sürdürülebilir MICE olmak üzere dört ana temadan oluşan konferans, Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile birlikte Nirvana Cosmopolitan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

GSTC CEO'su Randy Durban, “Türkiye turizm sektörünü daha sürdürülebilir biçimlere taşımak için son derece kapsamlı bir yaklaşım planlarıyla bizi çok etkiledi. Bu nedenle, sistematik yaklaşımlarını standartlarımız ve programlarımızla desteklemekten mutluluk duyuyoruz" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.