Green Park Kartepe'den, yeni kış sporu...

Snowbike (Karbisikleti) Avrupa’da, Amerika’da, Kanada ve Japonya’da 120’ye yakın kiralama ve öğrenme noktasından sonra şimdi de Türkiye’de ilk olarak The Green Park Resort Kartepe pistlerinde faaliyete başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Green Park Kartepe'den, yeni kış sporu...

Snowbike, kar ve dağlar yeni bir kış sporunda buluşuyor. Hayatınızda hiç kayak yapmadıysanız ve bisiklete binmek kolay diyorsanız , size eğlenceli ve kolay bir kayak aktivitesi. Snowbike, pedalı ve tekerlekleri olmayan, karda oturarak kayak yapma zevkini tattıracak bir ürün. Kayak mantığı ile aynı kuralları olan, kızaktan farklı, öğrenilmesi çok kolay ve bir o kadar da adrenalin yüklü bir spor aktivitesi olan snowbike; eğlence, heyecan ve sağlığı bir arada sunuyor.

Sadece 60 dakikada karbisikletçisi olmanız mümkün. Brenter ve ekibi tarafından geliştirilen reflekse dayalı öğrenim metodu ile doğal vücut hareketleriniz sayesinde, karbisikletini kontrol edecek sahip olduğunuz yeteneğinizi keşfedeceksiniz. Eğitmenlerimizin gözetiminde yapılacak temel eğitim sonunda başınızın ufak bir hareketi ile vücudunuz istenen yöne uyum sağlayacak, karbisikletine hükmedebileceksiniz ve istediğiniz hızda istediğiniz yerde durabileceksiniz.

                 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.