Golf sezonu nefes kesen bir turnuvayla açıldı

Türkiye’de talebin ve ilginin günden güne arttığı Golf müsabakalarına Bodrum’un yeni gözdesi Regnum Bodrum Golf Country’de heyecanlı bir turnuva daha eklendi.

22/05/2019 08:11
Golf sezonu nefes kesen bir turnuvayla açıldı

Regnum Carya ve Mandarin Oriental, Bodrum işbirliğiyle gerçekleşen ve her yıl düzenlenmesi planlanan Golf turnuvası golf severleri bir araya getirdi. 5 farklı ülkeden 60 profesyonel golfçünün katıldığı turnuvada Caner Tuna birinci oldu.

Regnum Carya ve Mandarin Oriental, Bodrum işbirliğiyle gerçekleşen ve nefes kesen karşılaşmalara ev sahipliği yapan Mandarin Oriental Golfers Day Turnuvası 19 Mayıs tarihinde Bodrum’un gözde golf merkezi Regnum Bodrum Golf Country’de gerçekleşti. 5 farklı ülkeden yaklaşık 60 profesyonel golfçünün katıldığı turnuvayla Bodrum bu yıl ki sezonu yükselen trend golf sporuyla açtı.

Regnum Carya'dan golf atağı

Dünya standartlarındaki sahalarıyla geçtiğimiz ay Turkish Airlines Open kapsamında dünyanın en iyi golfçülerini Antalya’da ağırlayan ve heyecanlı bir turnuvaya ev sahipliği yapan Regnum Carya, ülkemizin en popüler tatil destinasyonları arasında yer alan Bodrum’da da golf sporunun yükselen bir değer olması için kolları sıvadı.

Mandarin Oriental, Bodrum işbirliğiyle 19 Mayıs'ta Regnum Bodrum Golf Country’de gerçekleşen Mandarin Oriental Golfers Day turnuvasıyla,  golf sporuna olan ilgi ve talep her geçen artmaya devam ediyor.

Turnuvanın galibi Marrakesh Mandarin yolcusu

Regnum Bodrum Golf Country’de gerçekleşen turnuvanın galibi Caner Tuna oldu. Tuna; 3 günlük Marrakesh Mandarin’de iki kişilik konaklama kazandı. Fas’ın kırmızı şehri olarak bilinen ve dünya turizmindeki önemli tatil lokasyonları arasında yer alan Marrakes’de lüks ve estetiğin buluştuğu Mandarin oteldeki iki günlük konaklama ve business kategorisinde gidiş ve dönüş opsiyonu da turnuva galibi Caner Tuna’nın oldu.  

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.